0 comentaris
13:45
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Iniciades les obres de restauració de la balustrada del Palau Municipal
  
Aquest dilluns al matí s’ha començat a instal.lar la bastida que cobrirà la façana del Palau Municipal per a l’inici d’obres de restauració del coronament de les cobertes i les estàtues, es a dir la balustrada que culmina la silueta de l’edifici. Aquesta bastida, en una primera fase, cobrirà des del carrer Salines fins a gairebé el primer balcó del Saló de Plens i servirà per treballar aquesta zona. Posteriorment es desmuntarà i es treballarà a la part restant: entre el Saló de Plens i l’espai que queda a ma esquerra del Palau.

Amb el muntatge de la bastida es taparà l’esfera del rellotge, que caldrà desconnectar, per tal de conservar en condicions òptimes, durant les obres. En una fase posterior a aquesta restauració, també està previst el canvi de mecanisme del rellotge, ja que actualment es mecànic (la maquinària es l’originària de principis del segle XX) i la intenció es passar-ho a electrònic.

La duració total de les obres, que és de 13 mesos aproximadament i té un cost de 504.962,62 € amb IVA; està compresa en 5 fases que, ja van engegar -en part- el passat mes de gener. Es corresponen a la coberta de la Sala d’Actes, la torre del rellotge i les cobertes del Saló de Plens i dels Tarragonins Il•lustres. La cinquena fase, que correspon a l’actual de reparació de les balustrades, es solaparà amb les quatre anteriors. L’empresa adjudicatària és RECOP Restauracions Arquitectòniques, SL.
Redacció TT - 09/05/2022 - 13:45h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.