Del 13 al 29 de maig tindrà lloc la XXV edició de Tàrraco a Taula
Les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula arriben enguany a la XXV edició i, com és habitual, tindran lloc de forma paral.lela al festival Tarraco Viva. Del 13 al 29 de maig, onze establiments participaran en les jornades de cuina inspirada en ... » continuar
Redacció TT - 03/05/2022 - 10:52h
Els Sols Repsol El Terrat, l'Antic Molí, AQ i Deliranto, ja formen part del Consell d'Experts de l'AEHT
La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), amb la complicitat de Repsol i de l’Ajuntament de Cambrils, ha presentat l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels quatre nous restaurants de la ... » continuar
Redacció TT - 26/04/2022 - 10:26h
Tàrraco a Taula recupera el Convivium, l'esdeveniment previ a les jornades gastronòmiques
L’associació Tàrraco a Taula ha anunciat aquest dijous 7 d’abril la recuperació del Convivium, el banquet-bufet romà previ a les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula, que els dos darrers anys no s’havia pogut realitzar a causa de la ... » continuar
Redacció TT - 07/04/2022 - 21:10h
Ca la Peirona, als peus de la Musara (Vilaplana) la cuina de sempre feta com a casa
A la Maria Mercè Serres li agradava molt la cuina, des de sempre, encara que a la família no hi havia cap antecedent restaurador. L’art dels fogons el va aprendre a casa, de la seva àvia, de la seva mare i, quan es va casar amb el Joan Maria ... » continuar
Fèlix Llovell - 15/03/2022 - 12:09h
L'Ajuntament reconeix el talent dels restaurants distingits amb Soles Repsol 2022
Després que el 28 de febrer es conegués que la ciutat de Tarragona comptava amb dos restaurants distingits amb un Sol Repsol –concretament l’AQ i El Terrat—, aquest dilluns 7 de març l’Ajuntament de Tarragona ha volgut reconèixer el ... » continuar
Redacció TT - 08/03/2022 - 09:36h
Casa Montero, a l'Ampolla, un dels millors restaurants de les terres de l'Ebre
Situat en el Club Nàutic de L’Ampolla, un pintoresc poble del Delta de l’Ebre, davant del port esportiu, al costat del mar, a tres metres de l’aigua, el restaurant està dirigit pels germans Montero. Jesús Lluís i Carme, pertanyen a una ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/02/2022 - 11:00h
Quinoa, cuina de proximitat, a Falset
Situat al centre de la capital del Priorat és un dels pocs restaurants que, a les comarques tarragonines, té els distintius de Km 0. Això significa que molts dels productes que l’establiment utilitza són ecològics o de pagesos de la comarca o ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/02/2022 - 22:49h
Casa Ramón Marinés, a Sant Carles de la Ràpita, la cuina del Delta a la taula
El protagonisme es el producte, principalment del Delta de l'Ebre, marisc, peixos i arrossos. El comensal contempla al entrar a l'establiment familiar en un ampli taulell, l’oferta marinera que s’ofereix. A la taula arriben les delícies de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 03/02/2022 - 10:31h
A partir de l'1 de febrer tornen les jornades gastronòmiques 'La Part Alta Somriu a la Crisi'
De l’1 al 28 de febrer els restaurants membres de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) tornaran a oferir menús degustació a preus reduïts maridats amb vins del territori a les jornades ‘La Part Alta Somriu a la Crisi’. ... » continuar
Redacció TT - 26/01/2022 - 18:21h
Miami Can Pons, a Sant Carlos de la Ràpita, des de 1950, les millors elaboracions marineres del Delta
La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina marinera del Delta de l’Ebre. Després de 55 anys, ... » continuar
Fèlix Llovell - 28/12/2021 - 09:29h
1 2 3 4 5 6 ... 90
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.