0 comentaris
14:15
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Belmonte continua com a President de la CEPTA
  
Dimecres dia 25 de juny es va celebrar l’assemblea general de la CEPTA (Confederació Empresarial de la Província de Tarragona). Es aquesta assemblea es van tractar dos temes principals: la ratificació de Josep Antoni Belmonte, -que des del maig era president en funcions, en substitució de Sebastià Cabré, que va dimitir al desembre passat-, com a president de la confederació i la dels actuals òrgans de govern.

Els segon punt a tractar va ser el compromís prioritari de l’equip de govern davant de l’assemblea en la confecció i presentació d’uns nous estatuts de la CEPTA amb data anterior al 31 de desembre de 2008. Tot i això, la votació per aprovar els nous estatuts no es celebrarà fins l’any vinent, encara no hi ha una data confirmada, amb una Assemblea Extraordinària de la CEPTA.

Així doncs, les eleccions anunciades per a aquesta tardor s'ajornen fins a disposar d'uns nous estatuts. CEPTA ha modificat dos cops els estatuts, la darrera vegada durant el primer mandat de Cabré. Els canvis produïts no van ser suficients per mantenir dins la confederació a les associacions amb més pes del sector turístic i de construcció

Altres punts aprovats aquest 25 de juny per l’assemblea han estat els informes econòmic i de gestió realitzats per la Comissió Gestora de la CEPTA, els comptes anuals de la CEPTA, la memòria d’activitats de 2007, el pressupost de 2008 i la congelació de les quotes dels associats fins a la celebració de la pròxima Assemblea General.
Redacció TT - 26/06/2008 - 14:15h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.