0 comentaris
13:04
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Fernando García Hermosilla respon a Tot Tarragona les acusacions d'Àngel Fernández
La Plataforma Veu Ciutadana, de la qual n'és Vicepresident Fernando García Hermosilla, part de l'acusació popular contra els germans Fernández, José Luis García i altres promotors implicats en aquesta promoció, va presentar el passat 20 de Juny al Jutjat d'Instrucció nº5 de Tarragona unes al·legacions a les presentades anteriorment pels germans Fernández i explicades en aquest mitjà en els darrers dies.

En aquest escrit d'al·legacions que poden llegir clicant aquí , la Plataforma Veu Ciutadana afirma que l'interés d'Àngel Fernández és induir a l'error i a la confusió al Jutjat d'Instrucció nº5 de Tarragona, situant a la Plataforma Veu Ciutadana com una “plataforma titella” del Sr. García Hermosilla, així com insinuar el mateix sobre l'altra part de l'acusació popular, el Sr. Manuel Velasco.
Afirma també la Plataforma Veu Ciutadana que en el mateix escrit, Àngel Fernández i el seu germà disposarien d'informació privilegiada sobre les actuacions de la Fiscalia en afirmar textualment que “...si tenemos en cuenta que el Ministerio Fiscal no va a impulsar la continuación del proceso por entender que los hechos no revisten carácter de delito.”

La Plataforma Veu Ciutadana sosté que tot l'interés dels germans Fernández es fonamenta en desacreditar a les dues parts de l'acusació popular per a que, un cop les diligències quedin sense part acusadora, el cas quedi sobreseït i arxivat definitivament.

El Sr. García Hermosilla ha volgut aclarir a Tot Tarragona algunes de les manifestacions que s'inclouen en les al·legacions dels germans Fernández resumides en l'edició d'ahir d'aquest diari digital.

Segons García Hermosilla, ell no podia haver estat l'inductor de la denúncia dels veïns de Terres Cavades, doncs “la denúncia es va gestar quan els veïns van saber per revelacions periodístiques que Lluís Badia havia venut la seva finca a la zona per un preu molt superior al que havien obtingut la gran majoria d'ells”.
També afirma “no conec ni m'he reunit mai amb el detectiu Francisco Marco o amb ningú que s'hagi identificat per aquest nom”. Tot i així, reconeix que “sembla que alguns dels imputats van contractar els serveis d'alguna agència de detectius”. Afegeix que, en qualsevol cas, ell “no actuaria mai per venjança contra l'Ajuntament ja que l'Ajuntament és de tots”.

Segons García Hermosilla l'altre testimoni que invoca el Sr. Àngel Fernández, el Sr. Narciso Martínez, qui suposadament declararia davant del Jutge un oferiment de diners del Sr. García Hermosilla per canviar la seva declaració, “és un senyor que va estar imputat en el cas, que va participar com intermediari en una gran part de les transaccions efectuades a la zona i que en l'actualitat segueix treballant per als imputats en transaccions arreu d'Espanya i l'Amèrica Llatina”. El Sr. Garcia Hermosilla es pregunta si “no és extrany que un intermediari immobiliari declari en favor d'un exregidor d'urbanisme?”.

Llegeixin aquí la cronologia judicial del Cas Terres Cavades.
Redacció TT - 10/07/2008 - 13:04h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.