0 comentaris
14:03
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Àngel Fernández acusa a Fernando García Hermosilla de moure's “per venjança” i proposa a un detectiu privat i a un intermediari immobiliari com a testimonis
En el seu escrit de l'11 de Juny passat comentat ahir per aquest diari i que poden consultar clicant aquÍ, l'exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Tarragona i el seu germà reservaven un espai privilegiat per al Vicepresident de la Plataforma Veu Ciutadana Fernando García Hermosilla. Cal recordar que la Plataforma Veu Ciutadana va ser admesa en el procés judicial a principis d'aquest any com acusació popular amb una fiança de 200.000 euros.

La tesi dels germans Fernández és que Fernando García Hermosilla “pretendía una suerte de venganza o escarmiento frente a una decisión municipal lícita y confirmada judicialmente que tiempo atrás le había impedido la ejecución de una obra, ajena por lo demás a Terres Cavades (decisión en la que, dicho sea de paso, no había intervenido Don Ángel Fernández)”.
Fernando García Hermosilla és promotor i constructor i propietari de Fincas Catedral i que la decisió referida pels germans Fernández és la pertinent a l'edifici de la Part Alta “Ca la Garsa”.

El més curiós arriba en els dos arguments que utilitzen els recorrents per justificar aquesta “suerte de venganza o escarmiento”.
Segons Àngel Fernández, Fernando García Hermosilla va manifestar el 3 d'Abril de 2006 davant l'investigador privat Francisco Marco Fernández “haber promovido la interposición de querella y que su interés no era otro que producir una suerte de venganza ante una decisión municipal que le impedía la ejecución de una obra”. En efecte, el Sr. Marco Fernández és el Director General de l'Agència de detectius Método 3, amb seu a l'Avinguda Diagonal 520 de Barcelona i amb llicència de detectiu privat nº 769.

Així mateix, els germans Fernández acusen en el seu escrit al Sr. García Hermosilla d'haver ofert una quantitat de diners sense determinar a un intermediari immobiliari, Narciso Martínez Aparicio, amb la finalitat de modificar el contingut de la seva declaració en les diligències prèvies d'aquest cas “Terres Cavades”. Segons la mateixa font, l'intermediari hauria desestimat l'oferiment.

Per a esclarir els “intereses bastardos” del Sr. García Hermosilla, els germans Fernández proposen a l'Instructor que prengui declaració tant del Sr. Marco Fernández com del Sr. Martínez Aparicio.

Llegeixin aquí la cronologia judicial del Cas Terres Cavades.
Redacció TT - 09/07/2008 - 14:03h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.