0 comentaris
20:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Àngel Fernández acusa a Manuel Velasco, l'expropietari de Terres Cavades que tira endavant amb el procés, de temeritat i mala fe
En un explosiu escrit d'al·legacions presentat al Jutjat d'Instrucció nº5 de Tarragona pels germans Àngel i Juan Fernández el passat 11 de Juny, l'exregidor acusa a l'únic dels expropietaris de Terres Cavades que tira endavant amb el procés de temeritat i mala fe.

Segons Fernández, en les diligències prèvies realitzades entre 2005 i 2006 va quedar suficientment demostrat que el Sr. Velasco va vendre la seva finca l'any 1998 per 27 milions de pessetes (162.200 euros) essent plenament conscient de la qualificació de la finca com a Sòl Urbanitzable No Programat, assessorat per un agent immobiliari i, fins i tot, essent el Sr. Velasco qui es dirigí a José Luis García per a formalitzar l'acord.

Afirma Fernández que quan el Sr. Velasco va presentar la seva querella conjuntament amb 22 propietaris més perseguia “fines bastardos y ajenos a los del proceso penal”. Segons Fernández, aquests fins no serien altres que aconseguir la nulitat de l'acord de compra-venda i recuperar la seva antiga finca, ara amb un valor força superior.

També afirma Fernández que Velasco es va presentar al procés induït per Fernando García Hermosilla, Vice-president de la Plataforma Veu Ciutadana.

El cert és que l'Aute de la Secció Segona de l'Audiència Provincial del passat mes de Desembre que tornava a arrencar tot el procés judicial ja deixava clar que el delicte patrimonial d'estafa no existia, si bé considerava al Sr. Velasco part legítima per exercir l'acusació popular davant d'un delicte de tràfic d'influències i delictes contra la funció pública sobre el que l'Audiència Provincial considerava que hi havia suficients indicis, contradient així l'aute del Jutjat d'Instrucció nº5 i a la Fiscalia de l'Audiència.

Llegeixin aquí la cronologia judicial del Cas Terres Cavades.
Redacció TT - 08/07/2008 - 20:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.