0 comentaris
20:00
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L’Ajuntament ofereix un nou servei d’Habitatge de Lloguer Social
El passat dimecres 18 de juny l’empresa pública Adigsa va signar l’acord, amb diversos ajuntaments i consells comarcals de la província de Tarragona, per a la creació de noves borses d’Habitatge de Lloguer Social. Segons la tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a la Persona i Habitatge, Victòria Pelegrín, el conveni és una molt bona iniciativa per a la gent jove i amb pocs recursos que vulgui accedir a una vivenda digna i amb condicions. Aquesta borsa, que està emmarcada dins la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social de la Generalitat, respon a les necessitats de vivenda de persones amb dificultats per accedir al mercat de l’habitatge lliure, que poden obtenir una vivenda de lloguer de màxim 450 euros al mes i que a través de les dues administracions, Ajuntament i Generalitat, s’ofereixen als propietaris les garanties adequades d’assegurança dels seus immobles durant cinc anys.

Els habitatges dels que disposa l’Ajuntament mediador d’aquesta iniciativa són, vivendes de nova construcció o existents en el mercat lliure, que estiguin desocupats. La mediació fa també que el propietari disposi d’una subvenció de 6.000 euros que servirà per a obres de reforma i posada al dia dels habitatges, amb la condició que els posin en lloguer, amb la finalitat d’incrementar el parc de lloguer social.

Els habitatges dels que disposa l’Ajuntament mediador d’aquesta iniciativa són, vivendes de nova construcció o existents en el mercat lliure, que estiguin desocupats. A través d’aquesta mediació, el propietari disposa, a més, d’una subvenció de 6.000 euros que servirà per a obres de reforma i posada al dia dels habitatges, amb la condició que els posin en lloguer, amb la finalitat d’incrementar el parc de lloguer social.
Pili Domínguez - 25/06/2008 - 20:00h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.