En el marc de la celebració del Dia Mundial del Discapacitat, l’Ajuntament de Tarragona anuncia que construirà una nova residència per a gent gran i discapacitats
La futura residència tindrà una capacitat de 120 places
  
Acte a la Rambla Nova durant la celebració del Dia Mundial del Discapacitat
Dins el marc de la celebració del Dia Mundial del Discapacitat, l’Ajuntament de Tarragona ha anunciat que construirà una nova residència per a gent gran i discapacitats amb gran dependència.
La consellera de Polítiques per la Igualtat, Victòria Pelegrín, ha avançat que la futura residència tindrà una capacitat de 120 places i s’ubicarà en un edifici de propietat municipal a la ciutat.
Precisament, la creació de noves places residencials és la demanda que el president de la Federació Ecom de Tarragona, Jaume Marí, porta reclamant des de fa un temps. La Federació Ecom agrupa diferents associacions que es dediquen a atendre col•lectius de discapacitats. Concretament a la demarcació de Tarragona estan en funcionament vuit centres residencials per a persones disminuïdes, amb 558 places, que, segons ha manifestat Marí, “no són suficients ja que no hi ha capacitat ni tan sols per atendre les peticions més urgents”. Marí també ha afegit que actualment a Tarragona hi ha més de cent persones en llista d’espera per poder accedir a una residència.
Per la seva banda, l’Ajuntament de Tarragona també ha anunciat que properament portarà a terme altres projectes, com la reducció de barreres arquitectòniques o el foment de la integració laboral de les persones amb discapacitat.
Redacció TT - 03/12/2008 - 17:43h
Tarragoní
04/12/2008
13:43
Una altre foto del sr. Ballesteros.
Volem fets i no paraules!
carles
04/12/2008
09:49
a veure si és veritat, o serà un altre desengany.
Josepa
03/12/2008
23:30
Més val tard que mai..
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.