0 comentaris
10:51
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El Port inicia la col.locació de les tenso estructures per generar ombra als parcs infantils del Moll de Costa
  
Port Tarragona ha iniciat la col.locació de les tenso estructures per generar ombra als parcs infantils de davant del Tinglado 4 del Moll de Costa. Es tracta d'una actuació recollida en el Pla de Millora de la Façana Marítima del Serallo presentat el passat mes de març.

Aquesta intervenció que durà a terme l’Autoritat Portuària de Tarragona tindrà una durada de 30 dies durant els quals no es podran fer ús aquestes instal.lacions i comptarà amb un pressupost de 136.120,98 € (IVA exclòs).

L’objectiu d’aquesta instal.lació és que una part d’entre el 40 i el 50% del total de la superfície de cadascun dels dos parcs infantils quedin sota l’ombra perquè durant les temporades d’estiu, quan les temperatures són més elevades, es pugui seguir utilitzant el mobiliari de jocs infantils. Per aprofitar les hores de sol en les èpoques de l’any on aquest és menys intens, s’ha decidit deixar una part de cada parc al descobert.

En total s’instal.laran uns 217 m2 de material flexible que projectarà l’ombra que es subjectarà mitjançant una estructura d’acer galvanitzat col.locada en els extrems dels propis parcs infantils construïts pel Port de Tarragona l’any 2013 i ampliats l’any 2017.

Inici del pla de millores del Serrallo

Els projectes consensuats amb l’Associació de Veïns del Serrallo comptaran amb un pressupost total de 1.150.000 euros (IVA exclòs) per introduir diverses millores a realitzar aquest mateix any 2022, íntegrament finançades pel Port de Tarragona. El pla consisteix en 4 actuacions principals: la restauració del pantalà, la instal•lació de mobiliari urbà per generar ombra en el passeig, la instal•lació de tendals per generar ombra als parcs infantils i la restauració de l’entorn del pont de la Petxina amb nous murals.

El pla de millora de la façana marítima del Serrallo reuneix inversions impulsades per l’Autoritat Portuària de Tarragona i consensuades amb l’Associació de Veïns, que va planificar-se pel departament d’infraestructures i conservació del Port arran de diverses peticions del veïns del barri mariner de Tarragona.

Aquestes actuacions pactades amb les veïnes i veïns del barri compten amb quatre línies d’actuació principals: restauració d’elements malmesos, millora de la seguretat, millora de la comoditat i millora de la imatge de l’entorn urbà.
Redacció TT - 02/06/2022 - 10:51h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.