0 comentaris
10:23
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Superar les dues hores a la zona regulada d'aparcament tindrà una sanció de 34€
  
Amb la idea d’afavorir la mobilitat ciutadana i racionalitzar l’ús de l’espai públic d’estacionament, l’Ajuntament de Tarragona ha modificat l’import de la sanció per superar les dues hores màximes d’aparcament permès en zona regulada.

La quantitat d’aquesta sanció passa dels 100 als 34 euros, 17 euros amb reducció. D’aquesta manera, explica Jordi Fortuny, alcalde en funcions, “s’equipara aquesta sanció a altres ja existents anteriorment com, per exemple, la sanció per excedir el temps previst i pagat al parquímetre”.

L’article 73.4.a) de l’ordenança general de convivència i ús dels espais públics estipula que en cap cas es pot superar el límit de dues hores d’estacionament en una mateixa plaça. “Al tractar-se d’una infracció lleu, aquesta, per llei, pot tenir un cost de fins a 100 euros, però considerem que, a l’igual que amb l’excés de temps per tiquet abonat, la quantitat de la sanció ha de ser de 34 euros, 17 euros amb la reducció”, explica Fortuny, “d’aquesta manera, implementem les polítiques de mobilitat de la nostra ciutat de manera coherent”.

La mesura és un pas més en el desplegament de l’estratègia de mobilitat de ciutat. Pensada des del punt de vista de la ciutadania, aquesta estratègia té un dels seus objectius en l’ordenació de l’espai públic d’aparcament: per una banda, s’apliquen mesures que afavoreixen la rotació de l’estacionament de vehicles en superfície i, per una altra banda, es promou la llarga estada de vehicles en aparcaments tancats (preu màxim diari del aparcaments municipals a 4,50 euros) i els aparcaments dissuasius ubicats als accessos de la ciutat.
Redacció TT - 05/08/2022 - 10:23h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.