La FECASARM considera injustificable la nova pròrroga de tancament de bars i restaurants
  
Des de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats de Restauració i Musicals(FECASARM), vole qualificar d'injustificables les mesures anunciades aquest dijous pel Govern de la Generalitat relatives a prorrogar per deu dies el tancament de bars i restaurants, així com d'altres activitats. "Des de la FECASARM, patronal que manté impugnades totes les mesures resctrictives aprovades per la Generalitat que han afectat a restauració i/o oci nocturn, considerem un despropòsit i una irresponsabilitat total que el Govern estigui improvisant d'aquesta manera, sense cap mirament, adoptant restriccions de manera indiscriminada i posant en greu risc la supervivència de milers de famílies.

Per altre costat, tampoc podem acceptar que la Consellera Vergés s'atreveixi a dir que, "al igual que a d'altres països com ara Alemanya, Itàlia o Holanda, s'està acompanyant a les activitats afectades" quan sap que no és cert i que les ajudes aprovades fins a la data per al sector de la restauració no cobreixen ni un 3% de les pèrdues provocades per les restriccions imposades i que molts negocis ja no podran reobrir mai més. Per altre costat, tampoc és cert, com ha dit el Dr Argimón, que Madrid sigui la única Comunitat on funcioni la restauració doncs ara mateix funciona a la gran majoria de Comunitats autòmomes tot i que amb limitacions.

També volem qualficar de broma de mal gust que la Consellera Alba Vergés manifesti que s'està cercant l'equilibri amb la vitalitat econòmica del país, quan s'està portant a la ruïna a prop de 200.000 famílies que directa o indirectament viuen del sector de la restauració. Tampoc acceptem que hi hagi diàleg amb el sector doncs la FECASARM no ha estat convocada a cap reunió per parlar de les restriccions a la restauració quan Salut sap perfectament que la nostra patronal ha impugnat totes les seves resolucions davant el TSJC. Per tots aquests motius i per la mala gestió que està portant a terme la Consellera Vergés, creiem que hauria de dimitir. Aquesta es la segona vegada que la FECASARM li demana la dimissió a la Consellera doncs ja ho va fer el dia 8 d'octubre quan va anunciar la reobertura de l'oci nocturn i després es va fer enrere, tancant al cap de 8 dies tota la restauració".

La FECASARM anuncia que impugnarà les noves mesures

Des de la FECASARM ja anunciem que impugnarem les noves mesures anunciades avui davant del TSJC, tot i que abans esperarem a la resolució del mateix Tribunal en la peça de mesures cautelars en el recurs que tenim plantejat contra l'anterior pròrroga, ja que el Tribunal va concedir precisament dos dies a la Generalitat per que les justifiqui i, una eventual suspensió de les mateixes, afectaria també a la nova pròrroga, com ja va passar amb la interlocutòria de 31 de juliol, que va considerar desproporcionada la mesura de limitació horària imposada a bars i restaurants acordada per resolució SLT/1840/2020 de 24 de juliol.
Redacció TT - 13/11/2020 - 08:10h
Dimissió
15/11/2020
20:51
Govern incompetent, dimissió !!
restaurants ja!
13/11/2020
12:34
És una mesura impopular. Els restaurants haurien d'estar oberts fins a les 12 de la nit.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.