0 comentaris
10:12
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Cuina tradicional a Les Tines, de Renau
  
EL restaurant Les Tines de Renau, situat a l’antic castell del municipi, es troba com el seu nom indica a Renau, un dels pobles més petits del Tarragonès, a sol 15 Kilòmetres de Tarragona, la capital, a set minuts de Valls i a una hora de Barcelona.

El restaurant es troba al costat de la plaça major, en el cim de l’encisador municipi i enmig d’un paisatge natural embolicat de vinyes d’una gran bellesa. La cuina de les Tines de Renau, és la tradicional de la zona, amb productes de proximitat i temporada, on destaquen les cassoles a l’estil de l’àvia i sobretot les carns rostides en una gran brasa situada dins del menjador i cuinades davant dels clients. El restaurant disposa de salons rústics decorats curiosament de manera senzilla, així com d’una agradable terrassa, pel bon temps, amb vista al poble i a la comarca.

A l’entrada, dóna la benvinguda una antiga premsa i un cup que es pot contemplar a través d’un vidre. Al menjador principal, què té una capacitat per fins a 60 comensals, destaca les grans llums modernes del sostre, la pedra vista de les parets i detalls de bon gust com els antics morters de marbre i la petita bóta de vermut de poble.

El matrimoni Lluís Ramon Maideu i Josefa Pulido porten aquest establiment, ell com a xef i ella a les sales, oferint una cuina de línia catalana mediterrània, amb un menú tancat, per 18,00€ entre semana i 28,00€ els caps de semana, amb iva inclòs, en el que es pot triar entre 9 entrants, 12 segons i 9 postres, vi de la casa i aigua. Celler amb una dotzena de referències. A partir del mes de novembre comencen la temporada de calçotades, fetes al més pur estil tradicional.

Com especialitats de la casa tenim els cargols dolços i picants al nostre estil; l’escudella barrejada; xai a la brasa amb guarniments; peus de porc a la cassola, a l’estil tradicional, amb bolets i botifarra negre; pastís cremós de formatge; i en temporada la calçotada.

Carrer de Peralta, 3 (43886) Renau. Tel.: Horari: 977 62 05 96 – 620 47 79 52.
Obre diumenges, dilluns i dijous de 10 a 17 hores per esmorzars i menjars i divendres i dissabtes de 10 a 23 hores. Tancament setmanal: dimarts i dimecres (obre per encàrrec de grups especialment en temporada de calçotades). Mastercard i Visa. Aire condicionat. Menjador privat.
Fèlix Llovell - 19/10/2021 - 10:12h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.