0 comentaris
11:05
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
O Mar, a Salou, en un ambient de cova submarina, cuina mediterrània de peixos, mariscs i arrossos
  
Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, recentment remodelada com a zona per als vianants, ofereix una carta molt àmplia d’una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada per xef Tihomir, protagonitzada bàsicament per arrossos, peixos i mariscs. A destacar la rebosteria totalment casolana inclosos els gelats i sorbets. Propietat de Luis Sauras, es va inaugurar l’any 2011 i el local simula una cova submarina, amb projectors que reflecteixen el mar i fauna marina a les parets. El nom de l’establiment vol recordar que és el mar d’on surt la matèria primera d’una part molt important de la seva cuina i és el mar el que recrea també la decoració del restaurant. Dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 60 comensals, Stefan Yotov, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències. Disposa d’un aquari amb marisc viu. El preu mitjà es situa sobre els 35,00 €.

Entre les especialitats podem destacar ostres de Delta de l’Ebre (6 u.), 19,90; gambes vermelles de la costa a la sal (8 u.) 24,00; tàrtar de tonyina Balfegó amb sorbet de bergamota, 21,00; graellada de peix i marisc, 27,90; romasquet de calamar de potera amb gambes, musclos i cloïsses, 21,50; arròs caldós o melós amb llamàntol, 24,90; paella d’arròs vermell amb gambes vermelles, 18,50; “chuletón” de rossa gallega de 500 grs., 25,00; a ha l’hora de les postres, pastís “tatin” de poma amb gelat de vainilla, 5,90 i “coulant” de xocolata amb gelat de vainilla, 6,50.
També ofereixen mariscades, 39,90, 75,00 i 130,00 € i dos menús: Menú arrossos i més (migdies), 18,50 i el Menú O Mar, 22,90.

El vi de la casa és Glarima, 11,90. D.O Somontano. (tots els preus són sense iva).

Av. Carles Buigas, 29. Salou. 43840 Salou. Tel.: 977 383 998 Horari: d’1 maig a 30 setembre obert tots els dies de 13:00 a 00:00 h. d’1 d’octubre a 7 gener: obert de dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 20 a 23:30 h. Tancament anual: de 8 gener a 15 febrer. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Web: www.omarrestaurant.com
Fèlix Llovell - 20/07/2021 - 11:05h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.