De Vins, bona cuina mediterrània en el centre de Tarragona
Cuina mediterrània al centre de Tarragona, a dos passos de la Rambla Nova, en un local que la família Requena va reobrir l’any 2008, en un local funcional que es va ampliar posteriorment.
De la mà de Francisco Requena, amb el suport de la seva filla Isabel i el seu gendre Xavi Vendrell ofereix una apetitosos plats de producte, i de mercat, tant en peixos com en carns sense oblidar els arrossos, que elabora amb encert el xef Carlos Trillo.
Bàsicament treballa el menú, que es complementa amb la carta que inclou el peix i marisc fresc i de proximitat de compra diària, que s’exposa en les pissarres darrere la barra. El celler presenta unes 60 referències de vins i caves.
A l‘entrar trobem la barra de bar i el primer menjador per a uns 20 comensals. Després hi ha un segon menjador per a uns altres 20 comensals i finalment, el més gran, al fons, per a uns 40.
També ofereix àpats per la celebració d’esdeveniments i sopars d’empresa. Servei diligent i proper.
Entre les especialitats de la casa poden destacar steak tàrtar de bou fet a la manera tradicional: 23,00 €; tripa de vedella guisada amb cigrons: 12,00 €; arròs cremós del Delta amb gamba vermella: 16,00 €; tros de bacallà dessalat a 70 graus amb el seu pil-pil: 21,00 €; filet de vaca 48 mesos a la planxa: 24,00 €; i els postres elaborats a la casa: 6,00 €
També ofereix el Menú del dia sense beguda: 19,00 €; el Menú cap de setmana sense beguda: 30,00 € i un Menú degustació tapes amb maridatge (nits durant la setmana): 32,00 €.
Una de les millors opcions per menjar bé al centre de la ciutat, amb una bona relació qualitat/preu.
Méndez Núñez, 10. 43004 Tarragona.Horaris: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimarts tot el dia i diumenge nit. American Express, Master Card, 6000, 4B i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Accés per a discapacitats. Té plats per persones amb intoleràncies.
Fèlix Llovell - 22/06/2021 - 14:41h