0 comentaris
21:40
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Sara Nicolàs, xef del Voramar, d'Altafulla, guanya el primer concurs de TV3 'Pop Up Xef', presentat per Marc Ribas
  
Sara Nicolàs, filla i néta de la família propietària del restaurant Voramar, “Cal Vitali”, d’Altafulla, va néixer i créixer entre fogons. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va madurar al costat de xefs amb estrella Michelin. Actualment està al davant de la cuina de l’establiment, donant suport als seus pares. Ha aconseguit el Primer Premi “La Xoixeta Tapes Bruixes d’Altafulla” el 2016 i el Primer Premi “Mejores arroces de España” el 2017.

Aquesta setmana ha guanyat també el nou concurs de TV3 “Pop Up Xef” (3.000 €) amb duel amb Nil Bono, cap de cuina del restaurant Deliranto de Salou. El seu plat va ser segons el jurat el més representatiu i apreciat per la població de Palamós.

Recordem que l’any 2007 el matrimoni format pels pares de la Sara, en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa quatre anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia hagut anteriorment un càmping.

Amb el temps, aquest restaurant familiar s’ha anat ampliant i actualment constitueix un lloc molt recomanable per assaborir uns bons arrossos, mirant al mar que queda a unes 20 passes i la platja que és a tocar...

A l’establiment s’hi pot entrar també per la terrassa, que quan fa bon temps, està molt sol•licitada. Té diversos menjadors de pedra vista i decoració marinera, per a un total de 150 comensals. La carta de vins conté una quarantena de referències.

VORAMAR.-Pons d’Icard, s/n. (43893)Altafulla (platja). Tel.: 977 650 630. Horari de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00. Tancadilluns (excepte festius) i gener. De dimarts a diumenge obert al migdia. Nits de divendres i dissabtes obert amb reserva. De 20 de juny a 20 de setembre obert cada dia, migdia i nits. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats de 25 a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: restaurantvoramar@gmail.com
Fèlix Llovell - 23/11/2020 - 21:40h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.