Cambrils esdevé seu dels estudis d'INEFC
Compartirà el projecte amb Amposta
  
El consell rector d’INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya) ha escollit aquest dilluns la candidatura de Cambrils, que compartirà el projecte amb Amposta, per acollir la seu dels estudis universitaris a la demarcació de Tarragona.

El nou edifici de la INEFC comptarà amb un inversió inicial de 6-7 milions d’euros on existeix el compromís de realitzar-ho en un any i al curs 2011-2012 ser una realitat, serà un complex tancat amb les aules i dependències que donaran cabuda a 4 cursos de 80 alumnes i a dos màsters, comptant els professors, prop de 400 persones. Per la seva part, el Club Nàutic posarà les seves instal•lacions al servei dels estudis.
S’aprofitaran les instal•lacions esportives que actualment té la localitat costanera, com són la pista d’atletisme, la galeria de tir amb arc, els tres camps de futbol, els dos pavellons, la galeria de tir olímpic i la zona d’esports d’aventura amb rocòdrom, pista d’skate i zones poliesportives.

Per la seva part, el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, ha valorat i molt positivament que Cambrils esdevingui la seu dels estudis INEFC, compartint projecte amb la localitat ebrenca d’Amposta. El delegat creu que el de Cambrils és un “projecte potent i sòlid en un territori amb oportunitats com és el Camp de Tarragona”.

Xavier Sabaté ha destacat “les bones comunicacions de Cambrils, les seves infraestructures esportives i universitàries de primer ordre, i una projecció internacional en auge a través de l’activitat industrial, energètica, logística i, per descomptat, turística”. També ha afirmat que “aquesta aposta per l’esport serà un bon complement per la importància de l’activitat esportiva, però també per les vessants cultural i econòmica del projecte”.

Actualment hi ha dos seus d’INEFC ubicades a Barcelona i Lleida. A Girona existeix un centre privat també amb aquests estudis.
Redacció TT - 13/07/2010 - 08:29h
MAGI
14/07/2010
15:37
Ningú diu que Tarragona ho va intentar i que Cambrils ha superat i derrotat a la Capital. Tenim un consistori que passarà a la història de ser 4anys nuls com el vot que s'emportarà la política les properes eleccions si a Tarragona no hi ha un cambi de dimensions estratosferiques, amb un POUM signat i un Sant Jordi inagurat si pot ser no em val les primeres pedres ni la voluntat de fer-ho. Estem esgotats de tant de fum!!!.
jo
14/07/2010
14:43
Algún tarragoní/na, enten que el Cosano (psc-esports) digui a un diari que A ELL LI SEMBLA BÉ QUE ES POSI A CAMBILS I NO A TARRAGONA.
Aquest poc seny, d'on és regidor?? de Tarragona o de Cambrils, o és que l'alcalde de Cambrils (psc) li deuen alguna cosa?.
MIAU
14/07/2010
11:36
MIAU,MIAU
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.