Salou no vol que s'utilitzi el seu nom al 'Saloufest'
  
L’Ajuntament de Salou lamenta profundament l’accident que ha succeït aquesta matinada amb una jove que participava al programa turístic-esportiu del Saloufest i que es trobava allotjada a l’hotel Jaume I. L’Ajuntament desitja la prompta recuperació de la jove i espera que aquests fets no es tornin a repetir. La investigació d’aquest cas la porten directament els efectius del cos de policia dels Mossos d’Esquadra per esclarir els fets.

Arran de l’atestat de la Policia Local s’ha detectat una presumpta irregularitat administrativa per sobreocupació de l’habitació al Jaume I; per tant, de manera immediata l’Ajuntament ha incoat les diligències oportunes. L’Ajuntament requereix als 5 hotels participants d’aquest paquet turístic que compleixin escrupolosament la normativa: el Jaume I, Almonsa; Playa Park; Molinos i Four Elements.

Al llarg d’aquest matí es traslladarà a l’administració competent en matèria de turisme i inspecció perquè actuï d’acord amb els fets detectats ja que a l’habitació s’hi allotjaven 4 persones.

Finalment, l’Ajuntament de Salou requereix als hotels que participen del paquet turístic i que incompleixen la normativa així com també al touroperador ‘I Love Tour’ i a tots els participants del programa que deixin de perjudicar la bona imatge turística del municipi i que cessin en l’ús de la marca Salou.
Redacció TT - 02/04/2015 - 15:10h
quina preocupació
03/04/2015
22:34
A mi com si s'hi vol llençar un cada dia. A veure si al final els surten ales.
aixó sha d'acabar
02/04/2015
19:51
I punt!!
NOYAKKI MATURI
02/04/2015
18:42
Això mateix!
Esborrem el nom i tot esdevidrà una bassa d'oli.
Hipòcrites...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.