El Grup Municipal del PP de Cambrils no assistirà al pregó de la Festa Major
  
La setmana passada es va comunicar a la premsa la decisió, emanada des de la Regidoria d’Esports i Festes, de que el pregoner festiu de la Festa Major seria l’actor Toni Albà. "El Sr. Albà, del que els populars no entren a valorar en la seva vessant artística, ha generat diverses sortides de to en els últims temps que fan incompatible la assistència a l’acte dels regidors del Partit Popular de Cambrils.

El Sr. Albà ha protagonitzat diverses polèmiques, tals com alegrar-se de la mort del Sr. Gregorio Peces Barba, al que va definir com “un gran fill de puta”; definir a l'Estat Espanyol com “el prostíbul més gran d'Europa”; o intentar boicotejar una obra de teatre de l'actriu Carmen Machi només perquè aquella va fer ús de la seva llibertat de pensament i opinió. Un tuit seu publicat un 11M (“L'Estat Espanyol ha causat més morts al llarg de la història que tots els grups terroristes junts") va causar una revolada tal que el Sr. Albà es va veure obligat a esborrar-ho. Fa tres anys l'actor va arribar a afirmar que "l'espanyol mitjà és un home feliç perquè penso que és bastant ignorant, i per tant, això li fa feliç".

En opinió del grup municipal del Partit Popular, Cambrils no es mereix un pregoner, ni que sigui amb caràcter festiu, amb els antecedents sectaris del Sr. Albà i, per tant, els seus representants no assistiran a l'acte".
Redacció TT - 02/09/2014 - 16:04h
hereus de la dictadura
05/09/2014
11:11
Doncs encara no han reconegut que la dictadura es va carregar un president elegit democràticament.
JBL
04/09/2014
10:55
Ni punyetera falta que foteu!
Tant de bo us fessiu fonedissos a tot el Principat!
genial?
03/09/2014
19:24
Genial?.....per molt menys del que va dir aquet individu de la (per mi impresentable política) Cospedal, a uns altres els han "crucificat" amb molta raó per masclistes, on son les feministes catalanes?. I perquè no diu que també el regne d'Aragó (inclosa Catalunya) amb els seus almogàvers, van massacrar a milers i milers de persones pel mediterrani. No hi ha dubte que té moments i intervencions bones, incloses les paròdies del rei, pero últimament se li va l'olla i utilitza l'insult i el mal gust. Ja no li dona mes el cap?.Tot no val, comença a ser patètic....
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.