El Parlament de Catalunya donarà llum verda a BCN World el 29 de maig
  
Després del dictamen del Consell de Garanties Estatuàries en el que no s’oposava a la llei de BCN World, però demanava més precisions en els aspectes urbanístics i de protecció de menors, el dijous de la propera setmana la llei serà debatuda al Parlament, on té garantida la seva aprovació després de l’acord entre CiU i PSC.

La resta de grups tenen fins dimarts 27 de maig per presentar esmenes a la llei.

Paral•lelament el moviment “Procés Constituent”, liderat per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres, en un comunicat ha expressat la seva oposició al projecte, al mateix temps que es pregunta quins interessos hi ha darrera la requalificació dels terrenys on està prevista la construcció del complex d’oci.

Finalment recordar que la plataforma “Aturem BCN World” ha convocat per a aquest diumenge 25 de maig un referèndum popular sobre el projecte, que el dissabte 31 de maig realitzarà a Salou una manifestació per mostrar la seva oposició a BCN World.
Redacció TT - 20/05/2014 - 20:11h
JBL >>> Pajes Mentals
29/05/2014
12:42
Home vist com ho diu vostè, té raó; amb aquest macroguai projecte sempre podrà aspirar a que vostè o els seus fills puguin treballar per un sou de misèria (disputant-se la plaça amb els "macaonins"). I si no hi han places (cosa molt probable) sempre els quedarà l'opció de traficar amb substàcies prohibides, de fer d'"acompanyant", fer de prestamista a jugadors empedreïts i desesperats, fer de "trenca-cames" de prestamista, de guardaespatlles... de "xul·lo"...
Té vostè raó; la feina, no se l'acabarà.
se consumó el desastre BCN Worl
29/05/2014
12:39
El Parlament ha aprobado el proyecto BCN World (o como se vaya a llamar para no herir el buen nombre de BCN) con los votos de los dos partidos en caída libre (CIU y PSC)y la abstención del otro partido en caída no menos libre (PPC). Los demás han votado en contra. ERC ha calibrado el asunto mejor ahora que las relaciones con CIU no son tan boyantes. Había que ver la alegría de los Sres Ballesteros y Sabaté, congratulándose con una sonrisa de oreja a oreja por la victoria. Si no nos da alegrías el Barça, las buscamos por otro lado. La opinión de la gente les importa un rábano. Creo que CIU y PSC han firmado juntos hoy el acta de su defunción. Una boday dos funerales?
quins petardos que tenim
29/05/2014
10:47
Voleu dir que no s'hauria de dir "la Caixa World", perquè el què pretenen es vendre uns terrenys de la Caixa.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.