Simón Coll, tradició i innovació per Pasqua un any més
Simón Coll, fundada l’any 1840, és reconeguda per acompanyar el consumidor en totes les etapes de la seva vida i per la seva gran aposta pel sabor i la qualitat, mantenint viu l’ofici xocolater i integrant a les seves fabriques tot el procés ... » continuar
Helder Moya - 23/03/2024 - 12:37h
Anna Miralles «Les Capçades és una experiència de relaxació, pau i natura a la Terra Alta»
Anna Miralles i la seva germana Núri són les responsables de l’Hotel Les Capçades. Un hotel rural 3* situat a Horta de Sant Joan. Un establiment que l’any vinent celebrarà dues dècades d’existència. L’Anna va néixer fa 45 anys entre ... » continuar
Helder Moya - 14/03/2024 - 13:53h
INFINITUM blinda per tercer any consecutiu el títol de Millor Beach Club d'Europa per la Costa Daurada
Les vitrines d'INFINITUM lluiran un any més el guardó de «Millor Beach Club d'Europa». Per tercer any consecutiu aquest prestigiós títol no es mou de la Costa Daurada i certifica que el resort d'alt standing situat a les nostres comarques, té ... » continuar
Helder Moya - 14/03/2024 - 13:12h
La perla verda del Maresme viatja al Windsor
Fins el pròxim 30 de març un magnífic viatge gastronòmic us espera al restaurant Windsor de Barcelona (un Sol Repsol i recomanat per la Guia Michelin). Així que gourmands us recomanem que us equipeu amb forquilla, cullera i ganivet i, sobretot, ... » continuar
Helder Moya - 03/03/2024 - 17:10h
El Morro: gastronomia cubana amb matisos mediterranis
La gastronomia cubana és imprescindible per conèixer la cultura d'aquesta illa carismàtica del Carib i també de la seva gent. Els plats típics de Cuba són un viatge en si per la seva història, amb una vibrant barreja d'elements de la cuina ... » continuar
Helder Moya - 16/02/2024 - 11:14h
Un nou Maset reobre portes a Montbrió del Camp
El restaurant El Maset torna a tenir activitat diària. Entrada i sortida de proveïdors, retrobament a taula amb comensals de tota la vida, clients que pregunten per fer una celebració i, sobretot, molt de moviment a la cuina. A la cuina i a la ... » continuar
Helder Moya - 12/02/2024 - 12:34h
El triumvirat del Windsor: carxofa, tòfona i caça
El 2024 ha aixecat el teló al Windsor (Còrcega, 286) amb una «relativa calma» al restaurant, així ens ho certifica en Tomàs Hurtado, gerent d’aquest emblemàtic establiment barceloní. Els comensals han brindat una petita treva després de la ... » continuar
Helder Moya - 30/01/2024 - 13:06h
El número 5 del carrer Galera de Reus despertava aquest matí ben d’hora. A les 6h del matí a la capital del Baix Camp aixecava la persiana 365 Obrador, la cadena de fleques i cafeteries catalana ha obert el seu primer establiment a la ... » continuar
Helder Moya - 30/01/2024 - 13:00h
Vermouth Yzaguirre aixeca el teló del 2024 amb un guardó
Bodegas Yzaguirre escalfa motors per un any acabat d’estrenar que serà especial. Aquest 2024 Yzaguirre celebra el seu 140 aniversari i coincidint amb aquesta efemèride, un nou impuls empresarial per la marca arribarà gràcies a la nova nau que ... » continuar
Helder Moya - 22/01/2024 - 12:05h
Cresta Colorada: la identitat de la brasa mexicana a BCN
La vida és un cúmul de casualitats, una d’elles va provocar que en Juan Carlos Ruelas, li comentés a Cayetano Zertuche, que a San Francisco (USA) no paraven d’obrir-se rostisseries amb un gran èxit. Dit i fet, calia ‘copiar’ el model i ... » continuar
Helder Moya - 12/01/2024 - 10:24h
1 2 3 4 5 6 ... 313
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.