Col•lectius d'homosexuals indignats per un article publicat al DT
  
L’article en qüestió el va publicar, aquest dilluns, el Diari de Tarragona i està signat per Salvador Aragonés sota el títol “El matrimonio homosexual”.

Arran d’aquest article el col•lectiu Brot Bord demana a l’empresa editora i al director del Diari, una disculpa immediata i la retirada de l’article de la pàgina web del rotatiu.
I ho ha fet mitjançant aquest comunicat:

“Ahir va aparèixer publicat, tant al paper com al web, un article a l'apartat de Tribuna del Diari de Tarragona sobre "el matrimoni homosexual". En aquest article, signat per Salvador Aragonés, s'ataca directament la unió civil entre dues persones del mateix sexe en base a arguments sobre la naturalitat o no d'aquestes unions, i unes falses tesis antropològiques que parteixen d'una concepció única i ideològica del concepte família: heterosexual i dedicada a la procreació.

En un moment d'escalada de l'homofòbia i la transfòbia en la major part dels Estats dels cinc continents. En un moment en què a Rússia grups homòfobs apallissen fins a la mort joves gais i trans, i on es prohibeix manifestar-se com a LGBTI. En un moment en què s'està pendent de debatre al Parlament de Catalunya la tan necessària llei contra l’homofòbia i la transfòbia. En aquests moments, el que cal mostrar és una oposició ferma davant d'aquests atacs i no difondre arguments discriminatoris cap a les persones LGBTI, tal com es fa en aquest article.

Per tot això, des del Brot Bord exigim a l'empresa editora, PROMICSA, i al seu director, José Ramon Correal, la retirada immediata de l’article del web així com una disculpa en la propera edició del Diari de Tarragona. En cas que no es faci, entendrem que aquest mitjà té la voluntat de difondre i donar suport a ideologies que ataquen els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals, així com de la societat en general.

A banda, recomanem a Salvador Aragonés, autor de l'article, que si realment vol contribuir a l'evolució de l'ésser humà actualitzi la seva ideologia reaccionària que va contra el dret de les dones a l'avortament, contra el matrimoni de persones del mateix sexe i contra tot aquell progrés social que fa trontollar els fonaments de l'Església catòlica apostòlica romana. Així com també li suggerim que actualitzi els seus coneixements sobre antropologia, disciplina que nega des de ja fa dècades que existeixi un únic model “vàlid” i “real” de família. Procuri, senyor Aragonés, no argumentar la seva ideologia amb teories pseudocientífiques. I, si ho fa, almenys faci-ho amb un mínim de coherència”.

Per la seva part el col•lectiu H2O GLBT ens ha fet arribar el següent escrit:

“Estem tips d'aquestes persones

Aquest dilluns, el pseudoperiodista Salvador Aragonés publicava al Diari de Tarragona un article on, un cop més, com a bon representant del pensament més cavernícola d'aquest país que és, carregava contra el matrimoni entre persones del mateix sexe, arrogant-se el dret a parlar amb arrogància de conceptes com la "substància de l'amor" i l'antropologia humana, i com tants altres retrògrades d'aquest país, erigint-se en autèntic intèrpret d'una suposada "llei natural" que, curiosament, sempre degrada a les dones i a les persones homosexuals i transsexuals.

A H2O estem tips d'aquestes persones que, convertint el matrimoni en una simple fàbrica de procreació, es volen erigir en "salvadors" d'una societat que no pensa com ells (s'omplen la boca de la paraula "llibertat" i sols creuen en el pensament únic), intentant mantenir unes estructures familiars basades en el nacional-catolicisme tant del gust dels nostàlgics del franquisme, i eliminar uns drets aconseguits, no per un "gobierno sectario" [sic], sinó per la lluita durant molts anys de lesbianes, gais i persones transsexuals que mai es van conformar en ser ciutadans de segona, amb menys drets dels que gaudeix el senyor -per nomenar-li d'alguna manera- Salvador Aragonés”.
Redacció TT - 27/08/2013 - 09:36h
Marc Nadal
29/08/2013
04:16
Cada dia hi ha més motius per seguir llegint el TotTarragona per internet i estalviar-se l'euro i escaig que costa el Patufet.
JA VEUS
28/08/2013
21:39
Ja veus un article totalment light. Teniu la pell massa fina
Jordi
28/08/2013
16:23
M'he prés la molestia de llegir l'article. Molt pobre la veritat. El més interessant un comentari que menciona la "Adelphopoiesis". Curiós.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.