El Círcol, de Reus, el nou restaurant de Xavier Macarrilla i Joan Urgelés
Els prestigiosos xefs, Xavier Martí “Macarrilla” i Joan Urgellés, des del passat 12 d’abril s’han quedat amb el restaurant El Círcol, de Reus, iniciant conjuntament un nou projecte gastronòmic en un entorn certament emblemàtic de la ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/06/2021 - 10:27h
'Menú del romesco' del restaurant l'Original Experiències Gastronòmiques, de Cambrils
El passat dilluns 24 de maig, el xef propietari, Joan Llaberia, del restaurant l’Original Experiències Gastronòmiques, de Cambrils, va rebre el guardó de “Millor Restaurant 2021” de la Guia Gourmand. Aquests darrers dies, juntament amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 08/06/2021 - 11:49h
Instint Cambrils: (R)evoluciona la cuina de mercat per compartir
L’Instint Cambrils és la nova proposta gastro del municipi cambrilenc. Situat en ple cor de la vila marinera, concretament al número 39 del carrer Pau Casals, l’Instint Cambrils (R)evoluciona la cuina de mercat per compartir. La passió és el ... » continuar
Fèlix Llovell - 27/05/2021 - 12:18h
Presentació de la Guia Gourmand 2021 i lliurament dels premis
S’ha dut a terme la presentació de la Guia Gourmand 2021 i s'han lliurat els guardons de l'any al restaurant Caravista, de Lleida. L’acte, presidit pel Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lleida, el Sr. Paco Cerdà, ha estat presentat pel xef ... » continuar
Fèlix Llovell - 25/05/2021 - 13:00h
Castillo de Javier reneix de les seves cendres amb un ambiciós projecte: 'Tres gastronomies, tres espais, un sol restaurant'
Castillo de Javier, dels germans Recari, va ser fa dècades un bon referent en la restauració de la Capital de la Costa Daurada, però en els últims temps passava per una situació amb més pena que glòria. Afortunadament l'empresari saragossà ... » continuar
Fèlix Llovell - 17/05/2021 - 12:04h
Sadoll restaurant, en el nucli antic de Tarragona i decoració modernista, compleix 15 anys
L’abril de 2006, en Joan Ruiz i Eva Sánchez, van inaugurar el restaurant Sadoll, que aquest any està celebrant el XV aniversari. Ell al davant de la cuina i ella al capdavant de la sala venen desenvolupant en aquests 15 anys una positiva tasca ... » continuar
Fèlix Llovell - 29/04/2021 - 11:07h
Arena, vermut, tapes i cuina tradicional de proximitat en una de les millors terrasses del centre de Salou
El restaurant Arena ja ha obert per la temporada del 2021, sota la direcció con sempre de l’Eugeni Serranos, un gran professional de la restauració que porta molts anys en el ofici. La seva molt agradable terrassa, fresqueta i tranquil•la, en ... » continuar
Fèlix Llovell - 26/04/2021 - 10:55h
Nàutic Tarragona, cuina tradicional marinera amb vistes, en una de les millors terrasses de la ciutat
En aquests dies de primavera i de les restriccions decretades per la pandèmia, que millor que passar una estona en una tranquil.la terrassa amb vistes, davant del Mediterrani, assaborint una bona paella. Entre el ventall que ofereix la ciutat, sens ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/04/2021 - 16:56h
L'Arròs Mariner de Tarragona, jornades gastronòmiques,  a punt per a la seva 2a edició
Les jornades començaran el proper 16 d’abril i s’allargaran fins al 2 de maig. Durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista. L’acte de presentació, celebrat al ... » continuar
Fèlix Llovell - 14/04/2021 - 10:12h
Arròs & Brases  (els jardins del Tancat), nou destacat restaurant al Baix Ebre
Inaugurat el 18 de març de 2021, és el segon restaurant de l'hotel Tancat de Codorniu, propietat d'Ángel Llasera, situat a l'entrada de la finca, fora del recinte tancat. Un edifici nou, ampli, lluminós i envoltat d'un jardí tropical, amb ... » continuar
Fèlix Llovell - 11/04/2021 - 11:21h
1 2 3 4 5 6 ... 87
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.