L'Escola Olga Xirinacs desapareixerà el curs 2012-2013 per fusionar-se amb el CEIP
  
Fotografia d'arxiu de TotTarragona
Finalment la Generalitat tal i com ja va proposar l’abril passat el que va motivar les protestes de l’Ampa de l’Escola Olga Xirinacs, deixarà les seves instal•lacions de l’antic Pax per traslladar els seus 120 alumnes al CEIP Tarragona de la zona de Joan XXIII.

La directora dels serveis territorials d’Ensenyament, Maria Àngels González, va confirmar aquest dimarts la notícia argumentant que no hi ha mitjans econòmics suficients per construir una nova escola tal i com reclamava l’Ampa.

Per Anna Isabel González presidenta de l’associació de pares i mares de “l’Olga Xirinacs” no es tracta d’una fusió sinó d’una absorció, ja que l’equip directiu serà el del CEIP Tarragona, afegint que aquesta escola perdrà la seva idiosincràsia i el seu model educatiu.

González, també, ha expressat la seva preocupació pel fet que aquest trasllat representarà que el nou emplaçament obligarà a utilitzar el transport i el menjador escolar a molts alumnes.

L’Ampa pensa celebrar properament una assemblea per fixar la seva posició i no descarta emprendre noves protestes.
Redacció TT - 21/12/2011 - 09:01h
Xavi
22/12/2011
12:04
La vostra preocupació és si al Pax hi han alumnes no de la zona o si molesten els pares al matí. Quina pena.

La meva preocupació és el futur dels meus fills. Nosaltres NO som de la zona, vam demanar i vam lluitar per poder tenir els nens a l'escola Olga Xirinacs pel seu model pedagògic, obert i modern, respectuós i amb la implicació dels pares. Quina trampa hi ha?

Em sento molt dolgut i indignat per aquesta perdua, un model d'ensenyament que desapareix, perquè no ens fusionen amb el Tarragona senzillament ens fagociten.

Tarragona té molt a perdre quan no lluita pel seu futur, nosaltres segurament farem la maleta i marxarem.
Almogaver
21/12/2011
18:09
A vecino:
Como se suele decir: (Me lo dices o me lo cuentas) jejejejaaaa
Si pel que fa al tema de les preinscripcions ja se sap el mamoneo que hi ha, no estem descobrint res de nou, el problema es ara que tenen que recolocar 120 alumnes i a saver al PAX quants listillos hi ha ocupant plaça de manera fraudolenta.
Vecino
21/12/2011
14:42
A Almogaver. Yo soy vecino de Tarragona 2 y le puedo asegurar que el follón que se arma cada dia a la entrada y salida con la cantidad de coches me hace pensar que no son vecinos de la zona precisamente los que llevan a los nenes/as al cole PAX o Olga Xirinachs. Trampas seguras. Un dia me gustaria seguir a algun coche para ver si alguna va a Pallaresos o al Catllar, per ejemplo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.