0 comentaris
08:52
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Adif treu a licitació la gestió de serveis i comercialització en la terminal de transport de Tarragona Mercaderies
La durada del contracte és de 10 anys
  
Adif ha tret a licitació, amb un pressupost mínim de 821.448 euros (sense IVA), el contracte per a la gestió de serveis i comercialització en la terminal de transport de mercaderies de Tarragona Mercaderies.

El contracte contempla l'ús d'un espai de 28.500 m2, que alberga una zona logística de 20.180 m2, que inclou una platja de vies per a l'estacionament de les composicions ferroviàries (2.400 m2 de superfície) i una zona dedicada a la manipulació d'UTI (17.780 m2). A més, es contempla una zona de perímetre de seguretat de la instal•lació de 8.320 m2.

L'empresa o UTE adjudicatària serà l'únic explotador autoritzat per Adif per a la prestació dels serveis lligats a la logística de les mercaderies i gestionarà la prestació d'aquest al seu sencer risc i ventura, segons determina la Llei del Sector Ferroviari, regint-se pels principis d'igualtat de tracte, transparència i no discriminació, assumint l'obligació de prestar-los a qualsevol empresa que els sol.liciti.

Els serveis de manipulació d'Unitats de Transport Intermodal (UTI) en la terminal de Tarragona Mercaderies es presten, des de l'1 de juliol de 2013, per una empresa externa al seu risc i ventura. Des d'aquesta data i fins a l’agost de 2019 s'han manipulat 80.365 UTI.

La durada del contracte és de 10 anys, amb la possibilitat de ser prorrogat fins a un màxim de 5 anys. El termini de presentació d'ofertes finalitzarà el proper 14 de febrer.

La informació d'aquesta licitació es pot consultar al següent enllaç:

http://adif.es/es_ES/empresas_servicios/concursos_publicos/terminales/concurso_publico_terminales_0103.shtml.

Aquesta licitació, en línia amb el PITVI del Ministeri de Foment, s'emmarca en el desenvolupament dels models de gestió que des de fa anys duu a terme Adif, possibilitant la participació activa dels diferents actors intervinents en la cadena logística.
Redacció TT - 29/01/2020 - 08:52h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.