L'Ajuntament remodela la zona de jocs de la Plaça dels Carros
  
Aquesta setmana s’ha iniciat l’obra de remodelació de l’espai de jocs de la Plaça dels Carros, al barri de la Part Baixa. El termini d’execució previst és de 2 setmanes. Aquesta obra respon a la proposta guanyadora anomenada ‘Superilla al barri del Port’ dins del marc del procés participatiu que es va dur a terme mitjançant els Pressupostos Participatius 2021-2022 promoguts de l’Ajuntament de Tarragona, els quals es troben actualment en plena fase d’execució. La consellera de Participació Paula Varas ha destacat que “la força dels Pressupostos Participatius és donar la veu als veïns i tirar endavant els seus projectes”. Varas també ha explicat que “la millora del parc infantil atraurà famílies i li donarà color i vida a la plaça”.

La intervenció inclourà la instal.lació d’un multijoc: que ocuparà un espai aproximat de 100 m2 i que inclourà diverses activitats. Els jocs actuals es reubicaran al voltant del multijoc i també es millorarà el sòl del parc infantil: s’hi incorporarà sorra fina per tal d’augmentar la seguretat dels infants en cas de caigudes.
Redacció TT - 16/09/2022 - 11:52h
JBL
20/09/2022
18:24
Un indret que podria ser un lloc magnífic per a tothom, però pel qual ni tant sols s'hi pot caminar amb seguretat. A veure quan es fa una remodelació que la faci lluir de veritat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.