L'Ajuntament obre la consulta pública prèvia del POUM
  
Els ciutadans ja poden aportar les seves opinions i suggeriments sobre el nou POUM de Tarragona a través del portal participa.tarragona.cat. Fins el dia 25 de juliol estarà oberta aquesta consulta pública prèvia.

El conseller de Territori i Mobilitat Xavier Puig ha explicat que “aquest és un primer pas previ del que serà el gran procés participatiu que viurà la ciutat durant la tardor i l’hivern proper”. Puig també ha destacat que “des del govern municipal sempre hem cregut que la participació ha de ser un dels puntals del futur POUM i així serà, atès que la ciutat és de totes i tots”.

La consulta prèvia, publicada el 23 de juny, té com a objectiu recollir les opinions dels ciutadans, organitzacions i associacions sobre els objectius que té el POUM. D’aquesta manera, es vol copsar l’opinió i rebre els suggeriments de la ciutadania de manera prèvia a la redacció de l’Avanç de POUM. Un cop finalitzi el període de participació d'aquesta consulta, s’elaborarà un informe amb les aportacions que es traslladaran a l’equip d’Urbanisme.

Es preveu que aquesta tardor ja estigui enllestit l’Avanç del POUM, el document que esbossa els criteris generals del pla. Conjuntament amb l’Avanç s’aprovarà al plenari el Programa de Participació ciutadana. A partir d’aquesta aprovació, s’iniciaran les grans accions de participació ciutadana que es desenvoluparan des de l’octubre fins al març del 2023.

Per participar en la consulta prèvia: https://participa.tarragona.cat/legislation/processes/34/debate
Redacció TT - 15/07/2022 - 09:29h
Luis
15/07/2022
20:03
Esta ciudad estará coja de todo mientras no se solucione el tema de la fachada marítima y las vías del tren, pero al parecer ya no está en el discurso ni los planes de nuestros políticos, imagino que es demasiado ambicioso para ellos. Mientras Hospitalet de Llobregat, San Feliu se Llobregat y otras ya están en ello.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.