0 comentaris
09:56
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Surt a licitació la redacció del projecte de la Biblioteca de Torreforta
  
Pepita Ferrer
L'Ajuntament de Tarragona torna a licitar la redacció del projecte d’execució de la nova Biblioteca Pública de Torreforta, després que s’obrís una primera licitació que quedés deserta al març de l’any passat. En aquesta nova proposta s'ha incrementat l'import de licitació en 10.000 €, passant dels 53.361 inicials fins als 63.041 €. Segons ha explicat la consellera de Cultura de l’Ajuntament de tarragona, Inés Solé, “amb aquest increment es pretén donar cabuda a totes les necessitats detectades i, en tractar-se d'un projecte de ciutat, prioritari pel municipi i pel barri i sent una línia estratègica d'aquest govern mirar de projectar a la ciutat un nou mapa d’equipaments culturals i anar reduint el dèficit de biblioteques a la ciutat”.

L'empresa que resulti adjudicatària de la licitació haurà de redactar els projectes bàsic i executiu, l'estudi de seguretat i salut, la certificació d'eficiència energètica del projecte, la documentació tècnica en matèria d'incendis, el projecte de condicionament acústic, les visualitzacions de l'actuació i l'estudi del mobiliari.

Com a novetat, i tenint en compte la nova visió d'obertura a la ciutat que es vol donar, la proposta haurà de resoldre l’accés a la nova biblioteca en la zona més propera al centre cívic i s'hi haurà d'ubicar un accés-vestíbul que permeti la fluida comunicació amb el Centre Cívic de Torreforta, així com un accés independent directament des de el carrer.

La nova biblioteca pública, que durà el nom de Pepita Ferrer i que es traslladarà al Mercat del barri, comptarà amb 5 espais diferents ocupant un total de 1.300 metres quadrats. El cost estimat és de d’1,8 milions d’euros.

El termini d’execució és de 4 mesos i les propostes d’ofertes es podran presentar durant els propers 15 dies naturals.

Pepita Ferrer

Pepita Ferrer Lucas va néixer a Barcelona el maig de 1938 i va morir a Torreforta el gener de 1993. Es va instal.lar al barri tarragoní als anys 60 i junt amb el seu marit va muntar una rellotgeria. Va ser una destacada escaquista, arribant a ser vuit vegades campiona d’Espanya. També va ser la primera dona espanyola que va assolir la categoria de Mestra Internacional d’escacs i creà una escola, a més de promocionar els escacs a diverses escoles tant de Tarragona com de Reus. També va ser una gran impulsora de la cultura general i una activista del barri que va estimar tant.
Redacció TT - 22/05/2022 - 09:56h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.