El pal elèctric del Passeig Torroja ben aviat serà història
  
Aquest dilluns van començar els primers treballs preliminars d’Endesa per tal de retirar el pal elèctric que envaeix part del carril de pujada del passeig Torroja. Per executar aquesta obra s’han programat diferents afectacions al trànsit. El conseller de Territori i Mobilitat Xavier Puig ha explicat que “des de l’Ajuntament hem treballat conjuntament amb Endesa perquè aquest canvi sigui una realitat. Per fi podrem eliminar la torre elèctrica del passeig Torroja que suposava un entrebanc a la mobilitat”. I afegeix: “Agraeixo la feinada que han fet els tècnics de Disciplina Urbanística, Mobilitat, Enginyeria Industrial, així com Endesa i el col.legi Sant Pau”.

Demà es farà un tall temporal del passeig de Torroja per fer l’aprovisionament de material, davant del col.legi Sant Pau, posteriorment es reobrirà al trànsit. Del 19 al 25 d’abril el passeig serà d’un únic sentit de circulació, de baixada, des del passeig Sant Antoni, direcció Maria Cristina. Finalment del 25 d’abril a 30 de maig el tall serà total. Des del passeig de Sant Antoni es podrà arribar al pàrquing de Torroja i des de la plaça Prefecte Cabré es desviarà el trànsit direcció Cementiri/Escultor Verderol.

Endesa ha iniciat aquesta setmana les obres de reforma al passeig de Torroja, que han de permetre, entre d’altres, la retirada d’una de les torres que es troba al mateix passeig. La Companyia té previst instal.lar un nou centre de transformació i estendre un nou tram de línia soterrada, fet que permetrà retirar aquesta infraestructura així com 500 metres de cablejat aeri.
Redacció TT - 12/04/2022 - 11:58h
Ballesta
16/04/2022
17:15
Els munícips em tenen aclaparat: només els ha costat 40 anys aconseguir-ho.
M A P
12/04/2022
15:20
No m'ho puc creure, un referent de tota la vida que desapareix. No era Patrimoni de la Hilaritat?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.