Pels socialistes 'el PP-10 és un bon exemple de política urbanística social i cohesionadora'
  
El Grup Municipal Socialista s’alegra del ràpid avançament de les obres del PP-10. Ramos recalca que aquesta nova zona residencial a Ponent és un bon exemple de política urbanística de veritat: social i cohesionadora”. És un projecte social perquè mai s’havien construït tants habitatges públics en un pla urbanístic. de les quasi 1.200 vivendes que s’hi construiran, 400 seran pisos de lloguer social. També defensen que és cohesionador perquè relliga els barris de Ponent: “juntament amb l’Anella Mediterrània, el PP-10 cus els barris de Campclar i Bonavista”, afirma Ramos.

Segons el conseller Josep Fèlix Ballesteros, aquesta nova zona residencial és gràcies a un POUM ben pensat i aprovat per les diferents forces polítiques: “com a conseqüència d’aquest pla parcial, la gent jove que busca obra nova es podrà quedar a viure a la seva ciutat i no haurà de marxar”. Segons el PSC, el PP-10 serveix per dignificar l’antic barri de l’Esperança i omplir d’equipaments esportius, socials i verds aquesta nova zona que relligarà tot Ponent.

Aquest nou barri és “una aposta clara pel jovent tarragoní que viuran en un entorn amable i familiar, rodejat d’un ambient saludable i ple de zones verdes”, explica Ramos. Ballesteros treu pit de la capacitat inversora i de la confiança financera dels anteriors governs socialistes i demana a l’actual govern municipal que no posi “pals a les rodes” als projectes urbanístics que cohesionen la ciutat. A més, insta a la coalició d’ERC i Comuns que deixin de generar incerteses als promotors i apostin per l’obra nova respectuosa amb el medi ambient
Redacció TT - 29/07/2020 - 10:52h
eixamplement
31/07/2020
01:25
També poden fer zones de pisos cap a la Secuita i unir l'estació de tren perduda.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.