Begoña Floria: 'Mas d'en Sorder és un exemple més del caos d'aquest govern'
  
La consellera del Grup Municipal Socialista, Begoña Floria, ha criticat durament la decisió de paralitzar Mas d’en Sorder: “és un exemple més del caos d’aquest govern”. Floria afegeix que el replantejament d’aquest pla parcial “és la constatació que aquest és un govern dèbil i sense criteri, que es deixa portar per pressions externes i que està sumint la ciutat en un caos”. Segons la consellera socialista, la coalició d’ERC i els Comuns està confirmant que a Tarragona no hi ha direcció política i això comporta una inseguretat jurídica que acabarà enfonsant la ciutat: “ningú sap on construir, ni on s’acabarà paralitzant l’activitat econòmica”.

“La ciutat està en una paràlisi constant”

La decisió de “repensar-se” Mas d’en Sorder se suma a la paralització del projecte del preventori de la Savinosa, a la de la Ciutat Residencial, com tampoc se sap que es farà amb la Tabacalera o quan arribarà la cessió del Palau d’Esports. Segons Floria, la ciutat està “amb una paràlisi constant”, que comportarà que a Tarragona no es vulgui invertir per falta d’improvisació i planificació urbanística.
Redacció TT - 18/02/2020 - 14:52h
desgana i deixadesa
19/02/2020
11:49
L'ex-estació de trens de TGN ja és una estació de tramvies. Ningú no se'n preocupa de buscar connexió amb l'estació de la Quinta Forca.
Quan el rostre ocupa més lloc que l'esquena
19/02/2020
01:36
Quina barra que tens Floria. Amb vosaltres fa 4 dies i mig la Tabacalera estava en obres. O la Savinosa, ja hi havia grues i tot, no et fot. I l'edifici del Banc d'Espanya en funcionament. No tens vergonya.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.