El govern municipal proposarà al consell plenari denegar el Pla de la Budellera
  
El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, ha anunciat que “la Comissió Informativa de Territori celebrada aquest divendres ha resolt assumir els informes emesos pels serveis municipals en relació al Pla parcial urbanístic 24, la Budellera, presentat per la Junta de Compensació provisional, en dates 15.02.2019 i 22.02.2019, i denegar l’aprovació inicial del Pla, en tant que no es compleixen les prescripcions assenyalades reiteradament pels referits informes".

El Pla parcial no compleix les prescripcions tècniques de la Comissió d’Urbanisme del Camp de Tarragona del 27 de gener del 2017 que són vinculants, de les quals la més substancial és la que considera necessari executar el sector de la Budellera en polígons i no per fases com va presentar la Junta de Compensació provisional. D’altra banda, el Pla desatén moltes de les prescripcions tècniques municipals i no s’ajusta a l’ordenament normatiu.

Els informes dels tècnics de l’Ajuntament de Tarragona indiquen que “mantenir la possibilitat de desenvolupar el sector de la Budellera per fases i no per polígons d’actuació impedeix donar compliment als requisits legalment establerts a l’ordenament urbanístic vigent”.

El conseller de Territori, Xavier Puig, ha explicat que dels informes emesos pels diferents serveis municipals, quatre són desfavorables: Coordinació d’Urbanisme, Patrimoni Històric, Mobilitat i Convivència i Intervenció; la resta d’informes reiteren diverses prescripcions que no han estat ateses en cap de les ocasions anteriors.

La proposta d’acord haurà de ser aprovada en un Plenari, que se celebrarà el dia 17 d’octubre, i serà la següent:

- Assumir els informes emesos pels serveis municipals en relació al Pla parcial urbanístic 24, la Budellera, presentat per la Junta de Compensació provisional en dates 15.02.2019 i 22.02.2019.

- Denegar l’aprovació inicial del Pla parcial urbanístic 24 La Budellera, per raó deficiències no esmenables.

- Notificar l’acord a la Junta de Compensació provisional, promotora del Pla parcial urbanístic 24, i a les persones afectades pel Pla.
Redacció TT - 12/10/2019 - 10:22h
No me creo nada
12/10/2019
12:19
De momento ya nos hemos comido el PPU-43 de Mas d'En Sorder, intereses particulares del regidor del ramo y que impulsó desde su despacho en el 2012. Él ha marchado dejando todo bien listo y atado. Va fer la seva feina.
En éste ayuntamiento la separación de intereses nunca ha existido. ¿Ahora sí?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.