Després dels treballs de reforç, aquest dilluns al migdia s'han reobert les escales del Miracle
  
Fotografia: Mauri
El conseller de Territori, Xavier Puig, ha manifestat que tal com vam anunciar “avui s’ha reobert els pas de vianants a les escales del Miracle perquè ja han finalitzat els treballs d’estintolaments dels diferents punts del mur de l’amfiteatre, en la zona situada a l’entorn de les escales.

Les obres han consistit en reforçar les parts detectades amb inestabilitat, amb l’objectiu d’evitar l’agreujament de la patologia constructiva, i ha estat una actuació amb caràcter cautelar”.

Els treballs de reforç s’han efectuat en dos àmbits: el mur i la part de les escales que passa per sobre d’una volta de l’Amfiteatre, que s’han reforçat amb puntals. Ara, les escales ja són accessibles al públic, però en el tram que va des del Parc de l’Amfiteatre fins a la plaça Arce Ochotorena, només s’ha habilitat la meitat de l’escala.

Les properes setmanes continuaran els treballs amb un reforç addicional del mur i la reparació del canal d’aigües residuals, entre d’altres.

El conseller de Territori , Xavier Puig, va explicar el passat dijous que feia tres setmanes havien rebut un informe sobre les patologies del monument de l’Amfiteatre les quals provenen de fa molts anys. Des de l’àrea de Territori de l’Ajuntament es va decidir fer unes actuacions immediates per reforçar la part de sota de les escales. El regidor va insistir que aquesta actuació no recomanava tancar el pas a les escales del Miracle, però s’havia adoptat per un criteri de màxima prudència, mentre es començaven a fer els treballs de reforç en aquest espai.
Redacció TT - 07/10/2019 - 14:47h
molt bé
08/10/2019
12:46
feina feta.
Diferent tarannà
07/10/2019
15:30
El que queda clar és que estem davant d'un govern seriós.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.