Tancament parcial de la Passarel.la del Port per obres de manteniment
  
La Passarel.la del Port romandrà parcialment tancada del dilluns dia 7 fins al dimecres dia 9 d’octubre per obres de manteniment. Els treballs que s’hi realitzaran afectaran a dos dels accessos a peu a la passarel.la, però no significarà el seu tancament total ja que els ascensors permetran l’accés en ambdós sentits: de la ciutat al passeig Marítim i viceversa.

Les limitacions derivades de les obres de manteniment que realitzarà l’empresa constructora afectaran el pas per la rampa d’accés a la passarel.la des del passeig Marítim que estarà tancat durant tres dies, del 7 al 9 d’octubre i, per tant, les persones que vulguin anar a la ciutat des del passeig Marítim hauran de fer servir els ascensors. I en sentit contrari, de la ciutat al passeig Marítim, també.

A més, el dimecres dia 9 també es faran treballs de millora a la part superior de la passarel•la, que requeriran tallar l’accés des de la Baixada del Toro, de manera, que la passarel.la només quedarà accessible des de la zona de l’estació de ferrocarril.

Meteorologia

Els treballs de manteniment a la Passarel•la del Port consisteixen en l’aplicació de diverses capes de pintura en els trams afectats per a protecció dels raigs ultraviolats. L’aplicació d’aquest tipus de materials necessita que la meteorologia sigui favorable. En cas que plogués durant els dies previstos per a fer les obres de manteniment, el període de tancament parcial de la passarel.la podria allargar-se uns dies més o ser ajornat. En aquest cas, els responsables del Port n’informarien el més aviat possible.

Si, com està previst, les obres es realitzen del dia 7 al 9 d’octubre, l’accés dels vianants a la Passarel.la del Port quedaria reobert a partir del dijous dia 10 d’octubre a primera hora.
Redacció TT - 06/10/2019 - 08:58h
feu les coses bé
08/10/2019
13:03
Podien treure les panxes que han posat a la calçada del passeig i posar-hi semàfors per creuar els vianants? La que té més mala llet és la petiteta que creua el carril bici, petiteta però molt dolenta pels amortidors del cotxe.
Què poc ha durat la cosa
07/10/2019
12:45
Ja?¿? Bé, sort que se n'encarrega el Port i no l'Ajuntament. Estoy tritranquilo
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.