Treballs a l'entorn del circ romà per millorar la seva seguretat
  
Aquesta setmana s'estan realitzat obres a l'entorn del circ romà, al sector de la porta triumphalis, per enderrocar el mur que separava el monument amb la part de darrera de l'edició de la Baixada Peixateria, 19.

En concret el projecte, redactat amb la col.laboració de l’Oficina de Projectes municipal i Patrimoni Històric, contempla els treballs d’enderroc de la paret divisòria i reforç de la cantonera de l’edifici de la Baixada de la Peixateria, 19.

Amb motiu de les filtracions d’aigua, el mur darrerament ha anat perdent estabilitat i existia la possibilitat d'episodis descontrolats d’ensulsiment de les parts que restaven. L’actuació consisteix en l’enderroc controlat del mur, al qual se li donarà el mateix acabat estètic que al conjunt de l’edificació, i s’aixecarà un contrafort de reforç a la paret cantonera. També es procedirà a donar continuïtat a l’heura que actualment cobreix la zona de la capçalera del circ, definint d’aquesta manera la zona del monument que ha esta objecte de recuperació amb aquella zona que encara forma part de la trama urbana.

Els treballs, adjudicat a l’empresa Tarracorest S.L. per un import de 12.139,96 € més IVA, està previst que s'allarguin durant tota la setmana, durant la qual no es pot realitzar per l'interior la connexió entre el circ romà i el Pretori.
Redacció TT - 05/09/2019 - 09:57h
Tarraco
08/09/2019
21:46
A miquetes a miquetes es construirà de nou el Circ Romà.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.