Avança la urbanització del Pla Parcial 10, malgrat ERC sempre s'havia oposat
  
Ten Brinke promou parcs comercials com el de Puerta de Algete (Madrid).
Les ofertes econòmiques per a la urbanització del Pla Parcial 10 s’han obert aquest divendres. L’UTE formada per les empreses Comsa i Rogasa ha estat la millor classificada. Un cop aportin la documentació requerida per l’Ajuntament de Tarragona es procedirà, si s’escau, a l’adjudicació.

El conseller de Territori i portaveu municipal, Xavier Puig, ha manifestat que “aquest és un pla al qual ens hem oposat sempre. És una herència del Govern anterior, amb una tramitació molt avançada. Un cop valorat amb els tècnics municipals la possibilitat de frenar-lo, hem decidit continuar endavant amb la tramitació perquè els costos legals i econòmics no serien ni raonables ni assolibles per a la ciutat. Com a Govern responsable que som el que farem és: aprofitar el desenvolupament del pla per a la construcció de pisos de protecció oficial. En concret, n’hi haurà més de 400, el que representa més del 35% del total de l’habitatge. És a dir el que farem és vetllar per tenir el màxim de sòl possible per destinar-lo a habitatge social, que tanta falta fa a la ciutat de Tarragona”.

I ha afegit: “Per altra banda, estem en negociacions amb l’empresa Ten Brinke per aprofitar la seva implantació per tal que serveixi com a pol d’atracció comercial d’arreu del "Camp de Tarragona" i no com una competència pel petit comerç. Vull agrair la bona disposició de l’empresa en aquests primers contactes que hem mantingut perquè estan disposats a treballar en totes les propostes que siguin convenients i necessàries per afavorir el comerç de la ciutat”.

"Ens hem trobat en una situació de fets consumats"

Per la seva part, des d’En Comú Podem han volgut comunicar que "el PP10 va en contra del nostre model urbanístic i així ho hem vingut manifestant.

Tot i això, a nivell de govern s’ha hagut de prendre una decisió ja que ens hem trobat en una situació de fets consumats. En una fase tan avançada del projecte que aturar-lo suposaria una gran càrrega per unes finances municipals que ja es troben en una situació delicada i que es poden emprar en millorar altres aspectes de la ciutat.

Mantenim el nostre compromís amb un urbanisme basat en el reciclatge urbà i en la rehabilitació, i, també, amb el petit comerç. Treballarem des del govern de la ciutat per minimitzar els efectes del desenvolupament del PP10 en aquests àmbits i fomentar la cohesió urbanística de la nostra ciutat".
Redacció TT - 03/08/2019 - 11:16h
Ja Ja Ja
04/08/2019
12:36
Com riurem amb aquestos.!!
JRK
03/08/2019
12:22
Colla de Clowns, no útiles y sin vergüenzas. Vais a hacer bueno al mas nefasto clown que ha tenido la Smart City. Los que vienen ahí van a hacer lo que les salga de sus patrones y van a re re rematar al centro si no lo está ya... Que asco!!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.