La Rambla Nova, President Companys i President Macià tindran nous pilons de seguretat
  
La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona està a punt d’adjudicar el subministrament dels pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià. De fet, el 15 de juliol finalitzarà el procés d’adjudicació.

Aquests nous elements de seguretat estaran instal.lats durant l’estiu i seguiran la mateixa estètica dels existents a la primera coca de la Rambla Nova, instal.lats durant l’any 2018, i substituiran les actuals barreres New Jersey. D’aquesta manera, una de les artèries principals de la ciutat, des del Balcó del Mediterrani a la Torre dels Vents, estarà protegida de l’entrada de vehicles.

“Vam optar per aquest model perquè és menys invasiu des del punt de vista estètic i el seu manteniment, a diferència del que succeeix amb jardineres o pilones, és molt senzill. A més -afegeix el conseller d'Espais Públics en funcions, José Luis Martín - acaba sent un tipus de mobiliari urbà que s’integra a la perfecció perquè els ciutadans el fan servir de bancs, com així s’ha demostrat als que ja estan instal.lats”. La primera zona on es van instal.lar els nous elements és el tram més proper al Balcó del Mediterrani, perquè és la que té menys concentració de fires i altres activitats”.

En total s’instal.laran 63 bancs de pedra i 93 blocs. El pressupost de licitació dels nous pilons de seguretat és de 55.000 euros, IVA inclòs.
Redacció TT - 13/06/2019 - 08:51h
Toni
15/06/2019
10:44
Evidentment, millor que el que hi ha ara serà. Una actuació que s'hauria d'haver fet fa molt temps. Requereix mens manteniment, és cert, però la seva reposició és més difícil i probablement aviat estaran pintats. Per mi una jardinera amb flors és més bonica i soferta davant el vandalisme. Tampoc entenc que es possin ara wuan encara s'ha de canviar el paviment de la Rambla.
Dos tipus de ciutats
15/06/2019
04:08
És una de les diferències entre els països amb un parell de collons i els pïsos amb un parell de caniques. En el primers les ciutats s'adapten a la ciutadania i els que no venen a fer res bo són expulsats, i en el segon tipus de ciutat, tots ens adaptem als delinqüents i als que volen destrossar-ho tot. Obviament Espanya/Catalunya forma part del segon tipus de ciutats.
molt bonic
14/06/2019
10:08
I ara a pintar-los.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.