Agustí Mallol substituirà Mario Rigau, com a president de la Candidatura 2017
El pròxim 10 de gener es farà efectiu el relleu
  
Segons ha pogut saber TT, de fonts generalment ben informades, l'Alcalde de Tarragona ha decidit que Agustí Mallol substitueixi Mario Rigau com a president de la Candidatura 2017 dels jocs del Mediterrani el proper 10 de gener.

Aquesta decisió respon a l'interès de Ballesteros de promocionar i de donar a conèixer els jocs entre els ciutadans de Tarragona, i ve motivada per la necessitat de recuperar la credibilitat davant la societat, a causa de les polèmiques que han envoltat la gestió de Rigau, a qui malgrat tot, se li reconeix la feina feta que portarà a la nostra ciutat a ser nominada pel COE, al maig de 2009, candidata oficial per organitzar els jocs del Mediterrani 2017.

Per aconseguir l'objectiu de popularitzar entre els tarragonins aquest esdeveniment s'ha pensat en Agustí Mallol. Segons les mateixes fonts, degut a que es tracta d'una persona d'acreditada trajectòria ciutadana i amb capacitat d'engrescar la societat, ja que compta amb amplis coneixements i contactes amb el teixit social i esportiu tarragoní.

Recordem que Mallol l'any 91, va organitzar amb gran èxit les olimpíades interbarris, olimpíades que per cert vol recuperar CIU. Actualment és president d'honor de les Penyes del Nàstic, i vocal de la prestigiosa Fundació Nàstic al Món.

Agustí Mallol ja ha estat relacionat amb la Candidatura 2017, pel fet que va ser treballador, de fet l'únic, de Services Solution Providers, empresa que va facturar 37.000 euros a la Candidatura, encara que es desconeix per quin concepte.

D'altra banda es dóna la circumstància que Mallol i Rigau són bons amics, el que sens dubte facilitarà el relleu al capdavant de la junta directiva.

Amb aquest nomenament comença una nova etapa en la Candidatura, en la que també cal destacar la incorporació del gerent del Patronat Municipal d'Esports, Ramón Cuadrat, fet que enfortirà el control municipal de la mateixa, en la que des del punt de vista organitzatiu i de gestió tindrà molt més pes el director general, Vicent Añó.

El principal inconvenient d'aquest nomenament serà recuperar el consens polític amb l'oposició CIU i PP, precisament pel passat polític d'Agustí Mallol.

Finalment, recordar que l'oposició condicionava fins ara el fet de tornar a formar part de la junta de la Candidatura, a que se'ls entreguessin per analitzar-les, les factures emeses per Tecnigenia, Services Solution Providers i Direct Serveis.
Redacció TT - 28/12/2008 - 00:01h
Lourdes
08/06/2010
12:17
Podríeu despublicar la notícia, tenint en compte que s'ha demostrat mentida... Revisar les fonts...
Comentari eliminat
30/12/2008
11:07
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
carles
30/12/2008
11:07
foto: heu de millorar amb el fotoxop
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.