0 comentaris
11:36
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
L'EMT posa en funcionament les línies i horaris d'estiu
  
Fotografia d'arxiu deTot Tarragona
Des del 23 de juny fins al 4 de setembre es posen marxa els horaris d’estiu dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transports.

Com cada any, la temporada de platges comença amb la celebració de Sant Joan, on es modifiquen els horaris d’algunes línies i s’adapta el servei a les necessitats de mobilitat de la població, que varien amb la finalització del curs acadèmic. A més, i com en altres anys, es posen en funcionament les línies específiques amb direcció a les platges:

• L16: Imperial Tarraco- Mas Rabassa
• L161: La Canonja – Bonavista – Centre – Platja Arrabassada
• L162: St. Salvador, SP i SP – Centre - Platja Arrabassada

Les línies 161 i 162 connectaran respectivament, d’una banda, la Canonja i Bonavista i, d'altra banda, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau amb la platja Arrabassada amb 2 anades i 2 tornades directes diàries a l’Arrabassada per tal de poder gaudir el matí o la tarda a la platja.

Durant la resta del dia estarà en funcionament la línia 16 que connectarà la Plaça Imperial Tàrraco amb Mas Rabassa, amb el que es proporcionarà de forma continuada als ciutadans fins a 7 punts d’accés a les principals platges de la ciutat. Aquesta línia enguany ha vist incrementada la seva freqüència de pas amb un total de 45 viatges diaris, en lloc dels 18 viatges diaris de l’estiu passat.

A aquestes línies d’estiu, se sumen a les línies 11, 12 i 13 que en el seu itinerari normal tenen parades al llarg del litoral tarragoní.

Segons el president de l’EMT, Jordi Fortuny, “des de l’EMT treballem per garantir l’accessibilitat a les platges a tota la població, i fomentant, així, una mobilitat més sostenible”.

Recordar que la normativa vigent que marca l’obligatorietat de l’ús de la mascareta dins dels transports públics.

HORARIS NOCTURNS DURANT LA NIT DE LA REVETLLA DE SANT JOAN

L’EMT activa totes les línies nocturnes la nit de la revetlla de Sant Joan:

• L71: Pl.Imp.Tàrraco - St. Pere i St. Pau - St. Salvador
• L72: Pl.Imp.Tàrraco - La Granja - Bonavista - La Canonja
• L73: Pl.Imp.Tàrraco - Boscos
Redacció TT - 23/06/2022 - 11:36h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.