L'Ajuntament convoca tallers participatius per debatre el nou Tren-Tram
  
L’Ajuntament de Tarragona vol generar un espai per a la participació i debat entorn del projecte del Tren-Tramvia, un projecte que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha sotmès a informació pública. En concret, ajuntaments, entitats, associacions, empreses i ciutadania disposen de 30 dies per analitzar i formular al.legacions a l’Estudi Informatiu i l’Estudi d’Impacte ambiental del nou Tren-Tramvia del Camp de Tarragona.

Per aquest motiu, el consistori ha convocat tallers participatius i trobades amb entitats socials i empresarials representatives per donar resposta i posicionament de ciutat al model de mobilitat que es deriva del nou model de Tren Tramvia que se’ns planteja des de la Generalitat.

L’objectiu és generar un espai per a la participació i debat entorn a aquest nou projecte. Aquestes trobades es duran a terme de forma telemàtica. Es tracta de tres sessions que permetran conèixer en profunditat què ens proposen amb l’estudi informatiu del Tren-Tram de Tarragona, debatre conjuntament què en pensem d’aquesta proposta i posar en comú i consensuar el contingut final de les al.legacions que es presentaran al projecte.
Redacció TT - 01/03/2021 - 10:08h
per TGN passaven trens
07/03/2021
20:34
Falta un enllaç ferroviari ràpid per anar a l'estació de la "Quinta Forca" i venir a Tarragona. L'estació, diguem-li de la Secuita, no té continuïtat per anar cap a Tarragona si s'hi arriba en hores nocturnes.
Carles
03/03/2021
21:52
I que passa amb el trasllat de l’estació de Renfe? Ja ningú en parla perquè son una colla d’ineptes. No ho veurem mai. Abans Reus tindrà estaciò nova.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.