El concurs d'idees per humanitzar la Plaça Corsini rep 34 propostes
  
Un total de 34 projectes han participat en el concurs públic per humanitzar i pacificar la Plaça Corsini de Tarragona. La iniciativa, impulsada pels Mercats de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona i el Col.legi d’Arquitectes de Catalunya, es troba actualment en fase de valoració tècnica de les propostes i està previst que la resolució es faci pública durant les primeres setmanes del mes de febrer.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és poder comptar amb un projecte sostenible, que projecti una Plaça Corsini més amable, amb zones d’ombra, zones verdes i espais de descans pels ciutadans; i que sigui compatible amb l’habitual activitat del mercadet, fires i actes culturals. La idea guanyadora serà complementària amb el projecte d’Illa Corsini en el que està treballant l’Ajuntament de Tarragona.

Un tribunal format per representants del propi Ajuntament, Mercats de Tarragona, Associació de veïns i Col•legi d’Arquitectes de Catalunya és l’encarregat d’escollir la proposta guanyadora, la qual serà l’adjudicatària del projecte.

El president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha assegurat que “estem molt contents per l’èxit del concurs, per la quantitat i la qualitat de les propostes rebudes. Des del primer moment, a l’empresa pública de mercats hem tingut molt present la necessitat de treballar en la línia d’aconseguir que la Plaça Corsini sigui un espai amable per a les persones i un nucli des d’on es dinamitzi el centre de Tarragona des d’un punt de vista comercial, social i cultural".
Redacció TT - 29/01/2021 - 16:51h
DS
04/02/2021
14:51
ja,ja,ja,ja,ja,ja.....
Felipi
02/02/2021
17:22
Una mural con la foto de todos los politicos causantes del sobrecoste y mala planificación del proyecto para acordarnos de ellos
Fàcil
31/01/2021
01:45
Podrien començar per pintar o tapar les parets mitgeres de totxana que surten a la foto, que fa molt lleig.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.