Tarragona Turisme arriba a un acord amb Anima't i el Palau de Congressos per mantenir la programació de cinema en versió original
  
Tarragona Turisme ha arribat a un acord amb l’Associació Cultural Anima’t i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona per mantenir la programació estable de cinema en versió original que des de 1999 ofereix Anima’t a Tarragona. La programació es trasllada a la Sala Eutyches del Palau de Congressos i en conseqüència passa a dir-se Eutyches Cinema VO. Les sessions tindran lloc a l’esmentat espai del 10 de gener al 7 de març tots els diumenges.

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona dona suport a aquesta iniciativa en el marc de la línia de treball per potenciar el turisme responsable de proximitat, cultural, sostenible i familiar, en un context marcat per les restriccions derivades de la pandèmia. En totes les projeccions se seguiran les mesures de seguretat vigents: presa de temperatura a l’entrada, disponibilitat de gel hidroalcohòlic i entrades i sortides esglaonades. La capacitat màxima de la sala s’ha reduït al 50%.

El programa Eutyches Cinema VO completa l’actual oferta cinematogràfica de la ciutat amb un cicle estable de cinema de qualitat, en versió original subtitulada. La programació ofereix sovint produccions que no han arribat al nostre territori o que no han tingut distribució suficient, donant així una segona oportunitat als títols. Es tracta d’una programació íntimament lligada a les propostes d’autor; en aquesta edició, l’oferta és d’un total de nou títols d’aquest tipus de cinema, estrenats en els darrers tres anys i que compten amb el reconeixement de la crítica.
Redacció TT - 07/01/2021 - 16:30h
a veure
08/01/2021
20:08
Versió original subtitulada en català. No?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.