L'EMT manté el 100% del servei d'autobusos municipals, sense restriccions per edat
  
Davant les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya per frenar el coronavirus, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) informa que:

• Seguint les recomanacions de govern de l’Estat i la Generalitat, es manté el 100% del servei d’autobusos municipals. Som un servei públic essencial per a la mobilitat ciutadana.

• Per tal de prevenir possibles contagis, i des de la represa del servei al mes de maig, l’EMT ha reduït l’aforament permès als seus vehicles al 50%, ha instal•lat dispensadors de gel hidroalcohòlic i manté, des del primer dia, l’obligatorietat de dur mascareta.

• La limitació d’aforament ha generat que es mobilitzi, actualment, tota la flota d’autobusos disponible, posant en circulació els autobusos de reserva per tal de fer front a la demanda del servei en hores punta. Si un autobús no obre portes en una parada per haver assolit l’aforament màxim, s’envia un vehicle de reforç per a aquella determinada línia.

• Ens trobem en plena escalada de la corba de contagis per coronavirus, fet que ha provocat l’adopció de mesures excepcionals per part de les diferents administracions i la recomanació generalitzada d’evitar reunions i trobades fora de la “bombolla” de seguretat de cadascú.

• L’EMT se suma a aquestes recomanacions i apel.la a la corresponsabilitat, la solidaritat i el sentit de comú per tal que el servei públic de transport s’utilitzi quan sigui estrictament necessari.

• Les persones de més de 65 anys són un col.lectiu de risc davant el coronavirus. La Generalitat recomana que evitin sortir de casa. I en aquest sentit, l’EMT se suma a la recomanació de no utilitzar aquest servei si no és del tot necessari, com a mesura de prevenció de contagis.

• Dit això, cal subratllar que no es prohibirà l’accés a ningú. Es tracta d’una recomanació feta amb la voluntat de lluitar, entre tots, contra la pandèmia i d’evitar riscos als col.lectius més vulnerables.
Redacció TT - 15/10/2020 - 15:23h
tothom desapareixerà
19/10/2020
14:36
Podeu anar a prendre vent a la "farola". Bé ara no perquè està empresonada dins l'eixample del moll.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.