On està Tecnigenia?
  
Dimecres vinent a partir de les 11 del matí se celebrarà a l'Ajuntament de Tarragona, la Junta de portaveus per tractar les presumptes irregularitats en la gestió de la Candidatura 2017, possibles irregularitats en les que està relacionada l'empresa Tecnigenia (publicades en el bloc de Joan Miquel Carrillo).

TotTarragona es va acostar aquest passat dilluns (18-08-2008) a la recerca de més informació al respecte, a la seu d'aquesta empresa, situada segons el seu web i el Registre Mercantil, al carrer August 28 de Tarragona, principal 1-1. En arribar al portal ens hem trobat que no hi havia cap placa que indiqués que a l'edifici es troben les oficines de l'esmentada empresa, una vegada en el vestíbul la bústia de Tecnigenia, identificada gràcies a una tarja enganxada amb “cel.lo”, amb la direcció retallada, es troba rebentada, en pujar al principal primer, a la porta ens hem trobat amb el cartell que il·lustra aquesta notícia, on es pot llegir textualment: “Estamos trasladando nuestras oficinas disculpen las molestias. La direccion”.


Posteriorment, hem intentat contactar telefònicament, i la línia estava inactiva, també hem intentat fer-ho mitjançant el servei de skype, i via fax, però en ambdós casos el resultat ha estat totalment infructuós. Sorprèn que una empresa “multinacional” i “multimèdia” d'aquestes característiques, encara que estigui de trasllat i precisament per aquesta circumstància, no disposi d'un contestador que informi del canvi, i que tota la informació disponible sigui un cartell escrit amb retolador i bolígraf (sense cap especificació).

TT ha pogut parlar amb veïns que ens han comentat que fa aproximadament uns 15 dies que l'esmentada empresa ha desaparegut o almenys que no ha donat mostra de cap activitat, encara que aquesta sigui la pròpia d'un trasllat.

Recordem que fa precisament 15 dies (dades del BORME) que Tecnigenia, tal com va publicar TotTarragona va canviar el seu objecte social.
Documentació addicional
Pitu Tarrasa - 19/08/2008 - 21:00h
Marc
22/01/2010
02:15
Busqueu a la candidatura del Sandro Rosell !! alla s han juntat una colla de lladres.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.