La web municipal de l’Ajuntament de Tarragona rep una subvenció de més de 85 mil euros per facilitar les gestions administratives on-line
El pressupost total d’aquest projecte és de 131.000 euros
  
El Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya (AOC) ha concedit a l’Ajuntament de Tarragona una subvenció de 85.260 euros per modernitzar la web i per integrar-hi projectes d’aquest organisme que facilitaran la participació i les gestions administratives dels ciutadans.
Es tracta que la web de l’Ajuntament tingui una comunicació bidireccional, i no sols sigui emissora. El pressupost total d’aquest projecte és de 131.000 euros.

La tinent d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria, ha manifestat que amb aquesta subvenció i el pressupost propi de l’Ajuntament s’ampliarà el seu contingut integrant sistemes de gestió d’expedients, gestió de tributs, tramitació administrativa, entre d’altres, mantenint les garanties tècniques i jurídiques.

La nova web tindrà una sèrie de nous components tecnològics, com ara:

- Un registre d'entrada i sortida, tant presencial com telemàtic, amb capacitat per enllaçar amb gestors d’expedients i altres sistemes d’informació de les corporacions amb connectors estàndards.
- L' e-TRAM, un nou mòdul de gestió municipal de sol•licituds i tràmits per Internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.
- El projecte “Alerta Tarragona.com”, una iniciativa de participació ciutadana on aquests es converteixen en col•laboradors actius per a la millora continua de l’espai públic. En aquest portal els ciutadans podran localitzar i informar sobre desperfectes, millores o esdeveniments que afecten a la ciutat de forma imprevista.
- A més d’altres aplicacions que faciliten la informació i comunicació amb els ciutadans com ara el fòrum de participació, les enquestes i els butlletins electrònics.
Redacció TT - 26/11/2008 - 19:07h
AHHHHHHHH, guaita
27/11/2008
00:14
Joderrrrrrrrrrr! Perdó, perdó no ho volia dir, se m'ha escapat. Otra dels tecnigenios de la porta de cartro pedra amb els evolutius i emoluments.
Quin pastis qu e es reparteixen entre quatre llestos ahhhhhhhhhhhhhhhh
NOYAKI MATURI
26/11/2008
23:30
També influeix "una mica" el fet de tenir padrins.
anonim
26/11/2008
20:15
Fàcil, tenir una "tècnica genial" com la d'alguns...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.