0 comentaris
11:15
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El PSC demana la retirada de l'avantprojecte del POUM de l'ordre del dia per esdevenir 'un tríptic electoral i partidista'
  
El Grup Municipal Socialista ha demanat la retirada de l’avantprojecte del POUM de l’ordre del dia, del ple extraordinari d’aquest dijous, per replantejar-lo i assolir els màxims consensos possibles. La seva portaveu, Sandra Ramos, considera que aquest document és del tot partidista i el cataloga de ‘tríptic electoral’: “El temps no pot servir d’excusa per fer les coses malament i aquest avantprojecte partidista n’és un exemple. No es tracta d’un document de treball seriós, sinó d’un tríptic electoral de cara a les eleccions”.

El PSC creu que no hi ha hagut la participació suficient en la primera fase de la redacció de l’avantprojecte, ja que només hi hagut dues propostes de la ciutadania: “El procés participatiu d’aquesta primera fase ha estat molt ínfim i creiem que s’ha desvirtuat molt com per donar-lo per vàlid”. Ramos afirma que l’objectiu dels i les socialistes és aconseguir que el projecte final sigui el màxim consensuat possible, alhora que adverteix de la perillositat d’iniciar la redacció d’aquest POUM a set mesos de les eleccions municipals.

Un dels altres motius pels quals el PSC demana la seva retirada de l’ordre del dia és la possibilitat de que el POUM pugui tornar a ser anul.lat. Ramos alerta que hi ha hagut diferents casos on la justícia ha suspès el pla urbanístic per falta de participació en la primera fase de l’avantprojecte “com és el nostre cas”. Les i els socialistes també expliquen que els tribunals han impugnat avantprojectes de POUM perquè hi havia massa detall i concreció, cosa que succeeix amb el document presentat pel govern: “Un dels problemes d’aquest avantprojecte és l’excés de concreció i detall que es tracta en aquest document. La redacció hauria de marcar les grans línies generals a dur a terme a la ciutat, però no arribar al punt de detall”.
Redacció TT - 25/10/2022 - 11:15h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.