Sandra Ramos: 'És inadmissible que l'Ajuntament es plantegi deixar perdre la Feria d'Abril'
  
Fotografia d'arxiu deTot Tarragona
La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha lamentat que la Feria d’Abril no sigui una prioritat pel govern d’ERC, Junts i la CUP: “És inadmissible que l’Ajuntament de Tarragona es plantegi deixar perdre un esdeveniment com aquest. Amb més de 30 anys d’història i que compta amb una participació de 75.000 persones”. Les i els socialistes tarragonins denuncien que la celebració de la Feria d’Abril no tingui el compromís d’aquest govern municipal i demanen que comencin a treballar perquè no s’abandoni un esdeveniment històric i multitudinari per la ciutat.

La portaveu socialista titlla d’intolerable que, a un mes vista de la celebració de la Feria d’Abril, l’Ajuntament no hagi previst res. Segons el PSC, aquesta manca de previsió i gestió perjudica els firaires i a tot un barri, que veu com per cada celebració de la Feria d’Abril reben milers de visitants d’arreu del territori.

Per a Ramos, que existeixi algun mínim dubte de no realitzar aquest esdeveniment és una falta de respecte cap a una bona part de la ciutadania de Tarragona: “En els moments més complicats de la passada crisi econòmica, els governs socialistes van mantenir aquesta celebració, encara que sigui en formats més econòmics. És una falta de respecte, que per una manca de voluntat política, una bona part dels tarragonins i les tarragonines no puguin gaudir d’un esdeveniment com és el de la Feria d’Abril”.
Redacció TT - 07/04/2022 - 19:57h
fgh
07/04/2022
21:13
es inadmisible que dejeis archivar en el fondo del olvido judicial la cantidad mayor de presunta malversacion de fondos publicos del JAIME I,
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.