El PSC denuncia ús partidista d'ERC i del govern municipal amb el tema 'Inipro'
  
I ho ha fet mitjançant el següent comunicat:

“Davant la notícia de l'obertura de judici oral del cas Inipro des del Patit dels Socialistes de Tarragona volem manifestar:

1. L'obertura finalment, com era esperable, del judici oral és una bona notícia que permetrà finalment els implicats defensar-se, posant fi al llarg periple i a l'injust tracte que han viscut els darrers anys.

2. Tenim el ple convenciment a la seva innocència, i reclamem el respecte a la presumpció d'innocència que és un dels fonaments de tot sistema penal democràtic; així com la continuïtat en el càrrec pels quals han estat escollits directament i democràticament.

3. Volem denunciar l'ús extremadament partidista que des d'ERC Tarragona i el govern municipal s'està fent amb aquest tema, amb l'única intenció de desprestigiar políticament els i les socialistes. És rebutjable el seu permanent i selectiu menyspreu a la presumpció d'innocència, i en especial l'ús de tots els mitjans institucionals i municipals per intentar treure'n rèdit polític. Volen intentar amb males arts esborrar el llegat de Ballesteros, aconseguint el que no van aconseguir a les urnes, i justificar la ineficàcia i desordre de la seva aliança antiballesteros per fer un govern frankenstein unit només per la ràbia i l'odi”.
Redacció TT - 03/04/2022 - 09:22h
FGH
03/04/2022
11:52
miraros en el comportamiento que habeis desarrollado en el Jaime I , con motivos sobrados por cierto los de Junts tan justicieros rstan mudos
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.