La CUP no vol que 'es regali el preventori de la Savinosa a mans privades, ni que es gestioni d'esquena a la població'
  
La Candidatura d’Unitat Popular critica que el Govern de Ricomà encara no hagi facilitat el nou informe que l’Ajuntament de Tarragona ha realitzat del projecte del preventori de la Savinosa. Les cupaires posen de manifest l’opacitat que envolta aquest tema, i que segueix la tònica que ja havia adoptat la Diputació, com ja van denunciar. En aquest sentit, la consellera Laia Estrada anuncia que demanaran les explicacions oportunes a la Comissió Informativa i de Seguiment de Territori d’aquest dijous.

La formació independentista considera insuficients les modificacions plantejades en el nou informe, del que en va tenir constància per primera vegada a través de la premsa. El febrer del 2019, quan disposava de representació a la Diputació, la CUP ja va votar en contra d’instar l'Ajuntament a modificar el POUM de l'espai per tal de poder licitar les possibles obres, ja que la CUP no vol que “es regali el preventori de la Savinosa a mans privades, ni que es gestioni d’esquena a la població”. Així doncs, donat que el nou projecte seguirà comptant amb l’adequació d’un hotel de luxe al conjunt monumental, les cupaires mantenen el seu posicionament contrari. La consellera Estrada insisteix en que “tot el projecte s’ha de destinar a equipaments públics que manquen a la ciutat. Seguim defensant que s’hi ubiqui la Facultat de Ciències Naturals de la URV, a banda d’altres equipaments relacionats amb la salvaguarda de l’Anella Verda”.

Finalment, la CUP insta la Presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, que aclareixi si hi havia la condició que el preventori fos d’ús exclusivament social quan la família propietària de la finca va cedir-la a la Diputació, tal i com ha fet públic recentment SOS Costa Daurada.
Redacció TT - 11/11/2020 - 10:32h
un lloc únic per estiuejants
11/11/2020
16:39
El lloc és apropiat per al turisme. Un lloc genial per a explotació turística.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.