C's demana que els diners dels llums de Nadal es destinin a ajuts als comerços, bars i restaurants
  
El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona ha demanat a l’equip de govern que “els diners de la il.luminació de Nadal es destinin a ajuts als comerços, bars i restaurants”. El prec presentat remarca que “la situació actual, totalment excepcional, fa pensar que no té gaire sentit il.luminar i guarnir uns carrers que, amb tota probabilitat, es trobaran buits pel confinament i amb els establiments d’hostaleria tancats o amb una activitat molt reduïda”. A més, s’ha formulat aquesta petició “per solidaritat amb les famílies que pateixen la cara més dura d’aquesta pandèmia, ja sigui pels efectes sanitaris o pels socioeconòmics”.

El regidor de Ciutadans Tarragona Francisco Domínguez ha explicat que “amb aquest prec el Grup Municipal de Cs s’ha fet ressò de la campanya #LlumsNo” i ha detallat que, en concret, la proposta presentada reclama que “l’Ajuntament iniciï els tràmits per poder aturar la instal•lació de la il.luminació ornamental dels carrers en aquesta campanya nadalenca” i que “el cost estalviat d’insta.•lació i consum energètic, prop de 200.000 euros, es pugui destinar a ajuts directes als establiments comercials, d’hostaleria i als autònoms de la ciutat afectats per les restriccions i per l’alteració dels mercats”. “Tots aquests sectors es veuen especialment afectats per la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19 i en alguns casos està en risc la continuïtat de la seva activitat” i ha finalitzat dient que “davant d’aquesta situació, l’Ajuntament hi ha d’actuar”.
Redacció TT - 11/11/2020 - 10:03h
passaba por aqui!
13/11/2020
10:02
Pero el dinero de las luces no se paga con los impuestos?
Entonces los impuestos pal bolsillo de los comerciantes? Estaría bueno.
Los impuestos son para el beneficio común !!!.
La politica cada vez mas lejos del ciudadano de a pie!
Nadal babilònic
11/11/2020
16:33
El Nadal va néixer a Babilònia. Any 2600 aC. El paganisme va arribar fins al politeisme de l'imperi romà. El 25 de desembre era la gran festa d'hivern. El naixement del déu Sol. S'adornaven els arbres amb cireres i boles brillants que representaven el Sol. El valor de l'amistat es demostrava amb intercanvi de regals i presents.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.