JxTGN exigeix al govern municipal que executi les mocions aprovades aquest mandat
  
El grup municipal de Junts per Tarragona reclamarà al govern municipal durant el proper Consell Plenari, que tindrà lloc aquest divendres 23 d’octubre, que respecti i executi les mocions aprovades des de l’inici de la legislatura. El portaveu del grup municipal, Didac Nadal, ha mostrat el seu malestar i ha destacat que “sabem que les mocions no són vinculants i que moltes d’elles són declaracions d’intencions, però n’hi ha moltes altres, la majoria, que recullen els neguits i necessitats dels tarragonins i tarragonines, que es posen en contacte amb els grups municipals per poder buscar solucions a problemàtiques concretes”.

Des de l’inici de la legislatura, els diferents grups municipals han presentat un total de 94 mocions, de les quals s’han aprovat 79. Malauradament, fins ara s’han executat menys d’un 5% de les mocions aprovades, mentre que en molts casos només s’ha executat una part.

Nadal ha fet referència a exemples de mocions que han generat un consens absolut entre els diferents grups com la que reclamava millorar la comunicació i els tràmits de les associacions de veïns amb l’Ajuntament (juliol), la dignificació de la Casa de la Festa, els primers Negritos i Gegants Moros (setembre 2019), la recuperació del Fortí de Sant Jordi (octubre 2019), elaborar un pla d’atenció a les capacitats diverses (novembre 2019), la creació d’un consell Municipal dels Serveis Socials (juny 2020) o totes les relacionades amb intervencions de millora als diferents barris de la ciutat com Parc Riu Clar (setembre 2019), Bonavista (octubre 2019) o Torreforta (novembre 2019.

Nadal lamenta que tampoc s’estan executant les propostes que l’actual equip de govern feia quan estava a l’oposició. En aquest sentit, ha recordat la moció aprovada per unanimitat el novembre de 2018 per sol.licitar l’augment d’aparcament de motocicletes i ciclomotors a la ciutat, “en aquell moment, ERC no només va votar a favor sinó que va proposar que s’ubiquessin places d’aparcament de motos abans dels passos de vianants. Encara estem esperant que s’executi també aquesta proposta”. El portaveu ha insistit en el fet que “executar les mocions és una qüestió de voluntat política, l’incompliment dels acords evidencia una manca de sensibilitat de l’equip de govern, que tantes vegades havia reivindicat el seu compliment mentre estava a l’oposició”.
Redacció TT - 22/10/2020 - 08:58h
FGH
22/10/2020
10:42
entre otras la averiguación del desfalco de mas de cuarenta millones del Jaime I el señor Nada seguro que tiene información directa, ¿ por que no detalla en sus exigencias de cumplimientos electorales que es el de mayor cuantia y carga para los ciudadanos
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.